100% Есенциални електролити

  • Марка: MYPROTEIN

Пудрата е съставена от есенциалните електролити; Натрий, Калий, Калций и Магнезий. Те помагат за осигуряването на есенциалната енергия за много от функциите в човешкото тяло, включително транспортирането на нервни импулси. При потене тези хранителни вещества се изхабяват, особено в горещо време. Загубата на електролити намаля вашия капацитет.Добавката на електролити помага за поддържането на нивата на сол в тялото и осигурява хидратацията на организма и увеличава абсорбирането на вода по време на физически упражнения. Загуба на само 2% от теглото причинена от дехидратация да намали драстично представянето ви.Може да се използва от всеки, който практикува високоинтензивни спортове, които водят до голяма загуба на флуиди.

  • Съдържа всички есенциални електролити (соли)
  • Поддържа нормалния баланс на соли в организма
  • Идеален суплемент за тренировки в горещо време
                                                                            Начин на употреба

Добавете 500 мл. вода или плодов сок във вашия Myprotein шейкър. Добавете 80мг. разбъркайте и консумирайте. Приемайте 1-2 пъти дневно.

 препоръчваме за всички дози да се използва точен уред за измерване. Мерителните лъжици на Myprotein са само приблизителни и не са заместител на използването на стандартни мерителни съдове..

Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Този продукт не е заместител на балансираното и здравословно хранене.. Да се съхранява на сухо място. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.

                                                                                     Съставки

Произведено в съоръжение, което също обработва мляко, соя, яйце, глутен и продукти от него.

Неароматизиран : Електролитен прах (100%) (натриев хлорид, калиев сулфат, калциев дифосфат, магнезиев оксид)

                                                                   Хранителна информация

Размер на порцията - 1/6 ч.л. (800 mg)

Сервирания на контейнер - 312 (250g), 624 (500g)

Хранителна информация

  На порция * РИ
хлорид 320 mg 40%
  На порция
натрий   210 mg

 

* Референтен прием на среден възрастен (8400 kJ / 2000 kcal)

Хранителната информация се основава на неароматизираната версия, когато при избора на алтернативен вкус хранителните стойности могат да варират.

38,99 BGN 51,99 BGN
Базова цена:38,99 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти