ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

100% Л-Хистидин аминокиселина

  • Производител: MYPROTEIN

Л-Хистидин е есенциална аминокиселина, която не се произвежда в човешкото тяло, затова трябва да бъде приемана като хранителна добавка.L-Хистидин е незаменима алфа-аминокиселина, която повишава силата на мускулите, тяхната издръжливост и аеробния капацитет. Хистидинът поддържа здравословни нива на минералите в тялото и по специално на цинк. L-Хистидинът подпомага растежа и регенерацията на тъканите и подобрява абсорбирането на полезните вещества от тялото. Продуктът помага също за детоксикацията и изхвърлянето на тежките метали от организма, предпазва клетките от вредни изменения и дегенерации и подпомага имунната система.  

Л - Хистидин - участва в образуването на протеините. Наличието му в организма оказва влияние върху едни от основните метаболитни реакции. Индиректно отговоря за снабдяването на клетките с кислород и енергия, като съответно увеличава аеробния капацитет, издръжливостта и мускулната сила. Има важна роля за нормалната сексуална функция, тъй като се трансформира в хистамин – вещество, отговорно за естествената сексуална възбуда и удоволствието от сексуалния акт. Регулира механизмите на възстановяване на клетките и тъканите. Хистидинът детоксикира организма, защото се свързва с токсичните и радиационни клетки и ги изхвърля извън тялото. Заздравява обвивката на миелина, предпазвайки нервните клетки от вредни видоизменения и дегенеративни състояния.

 

  • Есенциална аминокиселина
  • 100% Л-Хистидин
  • Нужна за много от функциите в човешкото тяло

                                                              НАЧИН НА УПОТРЕБА

Добавете желаното от вас количество вода или плодов сок.Прибавете 1 гр. Л-Хистидин , разбъркайте и консумирайте.Приемайте 1-2 пъти дневно.

 

                                                                     Хранителна информация

Размер на сервиране - 1/6 ч.л. (1 г)

 порции - 100 (100g)

Хранителна информация

  За 100g
Л-Хистидин     1 g

 

Хранителната информация се основава на неароматизираната версия, при избора на алтернативен вкус хранителните стойности могат да варират.

48,49 BGN
Базова цена:48,49 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти