View My Stats
КАТЕГОРИИ

КАТЕГОРИИ

виж продукти
За нас

За нас

Здравейте,

Ние от екипа на MY FITNESS LIFE  знаем, че вие търсите най-доброто. А нашата мисия е именно да ви предложим това- само най- доброто.

 В онлайн магазин MY FITNESS LIFE ви предлагаме голямо разнообразие от фитнес добавки като:

креатин, аминокиселини, протеини и много други продукти за здравословно хранене, съставки и фитнес аксесоари.  В сайта ще намерите опции за търсене на продуктите според желани критерии. 

Специализираме дейността си в предлагане на възможно най-голямо разнообразие на фитнес добавки (като протеини и аминокиселини) и аксесоари. Работим на територията на цялата страна. Всички продукти са с гарантирано качество.
За нас най-важният приоритет е удовлетворението на клиентите ни. Стараем се непрекъснато да разнообразяваме асортимента от продукти, за да ви осигуряваме най-доброто спрямо вашите изисквания и световните тенденции в сферата на фитнес и здравословен начин на живот.

В нашият онлайн магазин за хранителни добавки ще откриете всички доказани на пазара марки и техните продукти! Ние от MY FITNESS LIFE  се стремим да предлагаме възможно най-добрите решения на нашите клиенти и гарантираме закупуването на всеки продукт на най-добра цена на пазара!

Как го постигаме?

Работим само с официалните производители и вносители на хранителни добавки, което ни позволява да предоставим възможно най-ниската цена на нашите клиенти. Разчитаме на Вас и на Вашата лоялност, която до момента ни позволява да се превърнем в един от най-добрите онлайн магазини за спортни добавки в България.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ 2020 ЕООД

ЕИК: 205581223

България,гр.София

жк.Дружба 1 ул.Амстердам 

МОЛ: Михаил Милев

тел: +359885882080

mail: myfitnesslife@abv.bg