View My Stats
  • Производител: ActivLab

L carnitine - 600

32,99 BGN
+ -

Activlab L-carnitine е хранителна добавка предназначена за намаляне на телесното тегло и най-вече на подкожните мазнини. Доставя 600мг. от аминокисеилната L-карнитин, която е стествено срещана аминокиселина в нашето тяло.
Л-Карнитинът подобрява използването на мазнини за производство на енергия и поддържане на нормална функция на сърдечния мускул.

L-Карнитинът е аминокиселина, която помага да се поддържа цялостното добро здраве, като улеснява прехвърлянето на групи от мастни киселини в митохондриалната мембрана за производство на клетъчна енергия. L-карнитинът естествено се среща в червено месо и други храни от животински произход, но препоръчваме добавки като Activlab L-Carnitine 600, за да се получат оптимални нива на тази отлична аминокиселина.


Освен това Activlab L-carnitine е обогатен с L-аргинин и L-орнитин, които допълнително увеличават ефективността и физическата продуктивност.

L-Carnitine нормално присъства в мускулната тъкан. L-Carnitine играе роля за мастния метболизъм като транспортира мастни киселини в митохондриите на клетката, където те могат да се превърнат в използваема енергия.

По време на интензивна тренировка вашите мускули се нуждаят от допълнителна енергия. Activlab L-Carnitine 600 помага мускулите ви да получават повече енергия, а вие да изгаряте повече мазнини! L-карнитинът помага за добра функция на сърцето и предпазва сърдечните мускули от увреждания. Действа добре на черния дроб и бъбреците.

Таблетките Activlab L-Carnitine 600 освобождават активните си съставки в тялото продължително време, което увеличава ефективността 40-50%.

Резултатите от приема на л-карнитин може да варират според възраст, тегло, начин на хранене и други фактори. По-напредналите трениращи и хората, които искат по-силен ефект, могат да комбинират л-карнитин с други хранителни добавки, като фет бърнър.

                                                                       Начин на употреба:
Приемайте 2 капсули 30 минути преди физическо натоварване. В почивен ден приемайте сутрин на гладно.

                                                                              СЪСТАВ:

Съдържание: 135 Капсули
Размер на порция : 2  Капсула
Порции в опаковка: 67+ 
Препоръчителна дневна употреба: 1 Сервиране (и)

протеин 0 g
Мазнини 0 g
Въглехидрати 0,2 g
L-карнитин 1200 mg
L-аргинин 108 mg
L-орнитин 48 mg

 

Продуктът не съдържа захар, изкуствени аромати, оцветители или консерванти.