• Производител: ALLMAX NUTRITION

AminoCuts

47,00 BGN
+ -

AllMax - ACuts съчетава в себеси чудесен освежаващ вкус с неповторими термогенни свойства обогатен с аминокиселини. Утолявайки жаждата с AllMax - ACuts вие доставяте на тялото си всички необходими вещества за една ползотворна, изгаряща мазнините тренировка подобряваща релефа на вашето тяло.Изстудената напитка Amino Cuts е най-вкусния микс, който някога сте опитвали. Може да я консумирате по всяко време на деня - сутрин преди кардио, преди да излезете навън, преди вечерната тренировка или когато се нуждаете от освежаваща напитка, богата на аминокиселини.
Продукта съдържа натурален кофеин, зелено кафе и CLA.

Впечатляващото в ACuts  е, че за разлика от повечето енергийни продукти на пазара не крие съставките си зад патентовани бленди а всички съставки са точно описани и упоменати в точните милиграми.

Натурален кофеин -125 мг
Кофеина е неоспоримия цар на енергийните съставки.Той се използва най-често в ежедневието ни от сутрешното кафе за ободряване до фат-бърнерите. Начинът на действие на кофеина е свойството му да блокира рецепторите за умора в мозъка и да увеличава производството на адреналин и допамин. Резултатът е прилив на енергия и фокус върху тренировката.

Конюгирана линолова киселина (CLA) – 500 мг
Конюгирана линолова киселина е здравословна мастна киселина ,подобно на омега-3 в рибеното масло. CLA подпомага здравето на сърцето и освен това съкращава времето за възстановяване, като подобрява регенерацията на мускулната тъкан и намалява и подкожните мазнини.

Екстракт от зелено кафе – 125 мг
Екстрактът от зелено кафе се извлича от неизпечени зърна кафе, защото чрез изпичането се унищожава хлорогеновата киселина, която е активното вещество спомагащо унищожаването на подкожните мазнини.
Хлорогеновата киселина намалява усвояването на въглехидратите и натрупването им под формата на нови излишни мазнини. Също така повишава способността на тялото да изгаря повече мазнини, като забързва метаболизма.

Таурин – 2000 мг
Таурина е аминокиселина, която увеличава напомпването на мускулите с кръв по време на тренировка, като ви дава повече енергия и сила. Свойството на таурина е да увеличава кръвния поток и  притока на кислород към мускулите. Това подобрява производителността по време на тренировка, както и възстановяването.

БЦАА – 725мг
Аминокиселините с разклонена верига са основата на мускулния растеж. Когато тялото се снабди с тези 3 толкова важни аминокиселини левцин, изолевцин и валин е способно да си произведе повече от 30% от аминокиселините, които са нужни аз изграждането на нови мускулни влакна.Което прави  БЦАА най важните аминокиселини нужни за възстановяването.
Всяка едно от 3-те аминокиселини има ключова роля. Левцина увеличава протеиновия синтез, валина подпомага изграждането на нови клетки а изолевцина регулира превръщането на глюкозата в енергия.

Глутамин – 250 мг
Глутамина е една от най-често срещаните аминокиселини в човешкото тяло. Хидратира добре мускулите и е една от най-доказаните съставки за изграждане на мускулна маса.

 

                                                                      НАЧИН НА УПОТРЕБА

Като повечето пред тренировъчни продукти ACuts се приема 20-30 мин преди тренировка. Една мерителна лъжичка (7гр)  се разтваря във вода. По-напредналите потребители могат да приемат и по 2 лъжички.
Всяка една кутия съдържа 210 гр – 30 дози за 30 дни.