View My Stats
КАТЕГОРИИ

КАТЕГОРИИ

виж продукти
Производители

АФРИКАНСКО МАНГО

Африканското манго (Irvingia gabonensis) е вид дърво, което расте в тропическите райони на Африка. Плодовете му са елипсовидни, с жълта или зелена кора и бяла месеста сърцевина. Африканското манго е богато на фибри, протеини и аминокиселини, както и на здравословни мазнини и антиоксиданти. Екстракт от семената на африканско манго се използва като хранителна добавка за подпомагане на отслабването.

Смята се, че африканското манго може да помогне за отслабване по няколко начина:

  • Намалява апетита: Екстрактът от африканско манго може да помогне за намаляване на апетита, което може да доведе до по-малко консумация на калории и по-бърза загуба на тегло.
  • Ускорява метаболизма: Екстрактът от африканско манго може да помогне за ускоряване на метаболизма, което може да доведе до по-бързо изгаряне на калории.
  • Подтиска производството на мазнини: Екстрактът от африканско манго може да помогне за подтискане на производството на мазнини в тялото, което може да доведе до намаляване на телесните мазнини.

Въпреки това, има ограничени доказателства за ефектите на африканското манго върху отслабването. Някои проучвания показват, че екстрактът от африканско манго може да бъде ефективен за отслабване, но други проучвания не показват никакви ефекти.

Проучванията, които са проучили ефектите на африканско манго върху отслабването, са били сравнително малки и краткосрочни. По-дълги и по-големи проучвания са необходими, за да се потвърдят потенциалните ползи от африканско манго за отслабване.

Африканското манго е безопасен за повечето хора, когато се приема в препоръчителни дози. Въпреки това, някои хора могат да изпитат странични ефекти като диария, гадене и главоболие. Ако сте бременна или кърмите, трябва да се консултирате с Вашия лекар преди да приемате африканско манго.

Ето някои неща, които трябва да имате предвид, ако решите да приемате африканско манго:

  • Приемайте африканско манго в препоръчителните дози, които са посочени на етикета на продукта.
  • Не приемайте африканско манго, ако сте бременна или кърмите.
  • Ако приемате някакви лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди да приемате африканско манго.
  • Следете за странични ефекти и ако имате някакви притеснения, спрете приема на африканско манго и се консултирайте с Вашия лекар.

Африканското манго е естествен продукт, но това не означава, че е без риск. Важно е да го приемате внимателно и да внимавате за странични ефекти. Ако имате някакви притеснения относно приема на африканско манго, консултирайте се с Вашия лекар.

Филтри
Дата (ново към старо)
OstroVit African Mango 700 mg / Vege

OstroVit African Mango 700 mg / Vege е хранителна добавка, която спомага за редуцирането на излишнит