View My Stats

Ацетил L-Карнитин / ALCAR

Ацетил L-Каритин (ALCAR) е форма на L-карнитин, която е ацетилирана. Това означава, че той е комбиниран с ацетилова група, което го прави по-лесно абсорбиран в тялото. ALCAR е една от най-популярните форми на L-карнитин и се използва за различни цели.

Ето някои от предимствата на ALCAR:

  • Насърчава отслабването: ALCAR помага за изгарянето на мазнини, като го транспортира в митохондриите, където може да се използва за енергия.
  • Подобрява атлетичните показатели: ALCAR може да помогне за подобряване на издръжливостта и производителността, като предоставя повече енергия на мускулите.
  • Защитава мозъчните клетки: Доказано е, че ALCAR защитава мозъчните клетки от увреждане, причинено от свободни радикали.
  • Подобрява когнитивната функция: ALCAR може да подобри паметта, фокуса и вниманието.

ALCAR обикновено е безопасен за повечето хора, когато се приема в препоръчителни дози. Важно е обаче да поговорите с Вашия лекар, преди да приемете ALCAR, ако сте бременна, кърмите или имате някакви основни здравословни състояния.

 

 

 Таблица обобщаваща основните предимства на ALCAR:

 

Полза описание
Насърчава отслабването ALCAR помага за изгарянето на мазнини, като го транспортира в митохондриите.
Подобрява атлетичното представяне ALCAR може да помогне за подобряване на издръжливостта и производителността, като предоставя повече енергия на мускулите.
Защитава мозъчните клетки Доказано е, че ALCAR защитава мозъчните клетки от увреждане, причинено от свободни радикали.
Подобрява когнитивната функция ALCAR може да подобри паметта, фокуса и вниманието.
Ацетил L-Карнитин / ALCAR
Производители
Подреди по