ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

BULGARIAN 90 TRIBUMAX

  • Марка: All Sports Labs

ASL BULGARIAN 90 TRIBUMAX е хранителна добавка, предназначена за повишаване на тестостерона, увеличава либидото и сексуалните способности, укрепва имунната система, действа благотворно при сърдечно-съдови проблеми, повишава силата и мускулната маса.

ASL BULGARIAN 90 TRIBUMAX е естествен хормонален бустер, който действа върху тялото ви, като създава повече тестостерон и хормон на растежа.

Това по-високо ниво на хормоните ще ви даде по-бърз растеж на мускулите, както и значително повишаване на силата.Вашата тренировка ще е  много по-интензивна, ще се чувствате по-силни, по-устойчиви, по-енергични, по-мощни ..!Идеално допълнение за тези, които искат да подобрят своята работа и физика  по естествен начин! ASL BULGARIAN 90 TRIBUMAX ви помага за увеличаване на естествените нива на тестостерон. 
Тя ви позволява да натрупате сила и да спечелите енергия в дългосрочен план. 

Дайте тласък на ежедневието си!

                                                                     Начин на употреба: 

Съдържание за една доза: (1 таблетка) 2000 мг трибулус терестрис

приемайте по една таблетка  сутрин на празен стомах, за да оптимизирате резултата си, вземете още една таблетка 30 минути преди тренировка.

                                                                            Състав :

 Трибулус терестрис (40 % сапонини), микрокристална целулоза, корен от Мака на прах, магнезиев стеарат, силициев диоксид, цинков оксид, пиридоксин хидрохлорид (Витамин B6)

 

 

65,00 лв.
Базова цена:65,00 лв.
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!