ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

AllMax Nutrition AllWhey Classic

  • Марка: ALLMAX NUTRITION

В протеиновият бленд е използван само суроватъчен протеин, който доставя 30 грама гарантирано, чист и тестван протеин във всяка невероятно вкусна 43 г доза !ALLWHEY не съдържа източници като соя или говеждо.Използвана е система за филтриране, която да ви доставя само висококачествен протеин на най-добра цена. ALLWHEY Classic застава над конкуренцията с 70% тестван и гарантирано чист протеин!ALLWHEY Classic е внимателно формулиран, съчетан с ензими, които подобряват храносмилането и водят до по-високи нива на усвояване на протеина. Това в крайна сметка ви помага по-добре да използвате протеина, който консумирате.ALLWHEY Classic сега разполага Technology SCOOP-LOCK ™, която слага край на търсенето на мерителната лъжичка всеки път. Технологията е предназначена да заключвате лъжичката всеки път на точно определено за нея място! И това е точно там, в горната част на новият, здрав ерго-капак на вашия  ALLWHEY Classic!

                                                                  Начин на прием:

Разбъркайте 1 пълна лъжичка (43 г) с приблизително 250 мл вода или нискомаслено мляко, в зависимост от желания от Вас вкус и консистенция. Може да приемате по всяко време, когато имате нужда от високо протеинова напитка.

                                                                      Състав
100% PURE WHEY PROTEIN BLEND (кръстосан микрофилтриран концентрат на суроватъчен протеин, кръстосан ултра-филтриран суроватъчен протеинов изолат). Какао на прах, естествени и изкуствени аромати, прах от кокосово масло, твърди царевични сиропи, смес от смоли (целулоза, ксантан, карагенан), лецитин (соя), морска сол, натриев казеинат, сукралоза, ацесулфат калий, моно и диглицериди, дикалиев фосфат, натрий ликоалуминат.
Предупреждение за алергени
Съдържа мляко (суроватка). Произвежда се в съоръжение, което също обработва продукти от яйца, фъстъци, гайки, риби, ракообразни и черупчести.
 
 
83,99 лв.
Базова цена:83,99 лв.
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!