ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Beta-Alanine

  • Производител: ALLMAX NUTRITION

Искате ли да тренирате по-усилено, по-дълго,  да вдигате по-големи тежести и да изпълнявате по-трудни упражнения?
С бета-аланин най-накрая може да постигне така желаната интензивна тренировка, за която досега само сте мечтали. Подкрепена от научни изследвания, бета-аланинът е една съществено важна добавка. Той служи като анаболно гориво, бета-аланинът дава стимул да увеличите анаеробната и аеробната си издръжливост и забавя мускулната умора, което Ви позволява да отделите повече време за всяка тренировка.Бета-аланинът може да подобри мускулната Ви сила и издръжливост, като така осигури по-мощна тренировъчна сесия.
Забавете мускулната умора с бета-аланин!
Мускулите използват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа издръжливост.Чрез насърчаване на високо интрамускулен Карнозин, бета-аланинът действа като прекурсор за производството на азотен оксид (NO) и работи за намаляване на окисляването в мускулите, създадено от интензивните упражнения и тежките тренировки. По-просто казано това означава, че бета-аланин помага да се буферират рН нивата в мускулите, предотвратява киселинността, което се натрупва по време на тренировка. Понижаването на рН баланса или повишаването на мускулната киселинност води претоварване на мускулите.  Бета-аланинът предотвратява всичко това.Понижаването на рН води до умора и отпадналост на мускулите, възпрепятстват се функциите на ензимите, участващи в продуцирането на енергия. Бета-аланинът се явява пряк метаболитен предшественик на синтеза на L-карнозина, който е съединение с голям буферен капацитет в мускулите.
Бета-аланинът притежава и по-неизвестни функции в организма. Това е аминокиселина с антиоксидантно действие и способност за редуциране продукцията на бета-амилоид - протеин, пряко свързан и отговорен за болестта Алцхаймер, който се натрупва в плътни амилоидни плаки в мембраната на невроните. Спомага също за предпазване на черния дроб от токсичните ефекти на различни лекарствени агенти.
Компанията ALLMAX Nutrition е успяла да придобие най-чистия фармацевтичен клас бета-аланин, наречен бета-синт ™. 11 етапа на процеса се използват за производството на тови бяло кристално вещество.
Опитайте Бета-аланинът на компанията ALLMAX, за да усетите разликата!
Компанията ALLMAX Nutrition  Ви гарантира ултрависоко качество: ALLMAX Бета-синт ™ бета-аланинът е произведен и сертифициран с ISO9000, производствената технология е правителствено инспектирана. Всичко това е направено за Вас – потребителите, за да Ви гарантира едно превъзходно качеството на продукта. Всяка произведена партида е тествана и проверена в независимо лаборатория, тествана е за чистота и сила, само по този начин Вие може да сте сигурни, че получавате еднакво високо качество всеки път.

                                                                       НАЧИН НА УПОТРЕБА

 

  • Използвайте 1 чаена лъжичка (2 пъти дневно), разтворена в сок, вода или любимата си напитка преди тренировка.
  • Не добавяйте към продукти, които вече съдържат Бета-аланин.
  • Започнете употребата с половината от една порция, за да оцените поносимостта си към ALLMAX CarnoSyn Beta-Alanine.
  • Когато свикнете с усещането, повишете дозата до 2 порции (6.4 g).
  • Не превишавайте 4 порции за период от 24 часа.
21,50 BGN
Базова цена:21,50 BGN
Подобни продукти