ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

D-Aspartic Acid - AllMax Nutrition

  • Марка: ALLMAX NUTRITION

D-Aspartic Acid е един много мощен ускорител на тестостерон. Това е и целта на продукта – да увеличи количествата от този изключително важен хормон в тялото Ви. Всеки, който желае да изгради мощни мускули, да се справи с разграждането им и в комплект с това да получи възможност за най-ефикасното мускулно възстановяване се нуждае от D-Aspartic Acid.Основното съдържание на продукта е аспарагинова киселина. Това е неесенциална аминокиселина, чиято роля за регулацията на хормоналния баланс на тялото Ви и за развитието на нервната Ви система е изключително важна. Ако желаете да подобрите представянето си във фитнес залата или в спорта, който практикувате, то D-Aspartic Acid би могъл да Ви окаже много голяма подкрепа.

Продуктът действа, като стимулира производството на лутеинизиращия хормон, което в последствие води до отделяне именно на тестостерон. D-Aspartic Acid по този начин спомага за анаболното Ви състояние и повлиява изключително благоприятно за мускулния Ви растеж и сила. Освен това този артикул подпомага протеиновия синтез на тялото Ви и подпомага задържането на азот в него.

D-Aspartic Acid действа анти-катаболно, като спомага за намаляването на кортизоловите нива в мускулите Ви и същевременно произведеният тестостерон съхранява мускулното увеличение, което вече е постигнато. По този начин продуктът помага много при тренировъчната Ви дейност, защото съдейства за градене на чиста мускулна маса.

Освен всичко споменато досега D-Aspartic Acid е много полезен и за развитието на самите мускулни влакна. Това отново се дължи на увеличеното количество от важния хормон тестостерон, което продукта предизвиква. D-Aspartic Acid е способен да Ви осигури едно неповторимо напомпване, което да трае дълго и да се постигне бързо. Ако комбинирате този продукт с подходящ за Вас хранителен режим, то резултатите ще последват много скоро.

                                                                       НАЧИН НА УПОТРЕБА

1 чаена лъжичка = 1 доза 
Препоръчва се следният прием: сутрин веднага след събуждане се приема 1 доза разтворена в 100-200мл вода

59,80 BGN
Базова цена:59,80 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти