ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

AllMax Nutrition IsoFlex

  • Марка: ALLMAX NUTRITION

ISOFLEX е създаден по уникална технология за извличане на протеин HRI (Hybrid-Ratio Ion-Filtration). Хибрид от две технологии за пречистване на изолати, интегрирани в такова съотношение, което да даде като резултат един ексклузивен свръхчист суроватъчен протеин изолат. Иновативната HRI технология на ISOFLEX позволява да се запази изключително високия протеинов добив, поддържайки богатo разнообразие от биоактивни фракции на суроватката.

  • 90% протеин

  • Не съдържа глутен, мазнини и захар

  • Лабораторно тестван, сертифициран и с доказано действие

  • Една доза (30г) съдържа 27г протеин и 0г захар (110 калории)

SOFLEX се извлича чрез микрофилтрация CTP ™ (Нискотемпературен процес). Това е микрофилтрация при кръстосан поток (CFM) - Този така наречен метод на филтрация на обърнатия поток улеснява произвеждането на изолати. Изолатът съдържа 90 % протеин в най-чистата му форма и по този начин съдържанието му е забележително по-високо от това в обикновените концентрати.

CFM е един от най-добрите методи за извличане на протеин на пазара днес. Целият процес се извършва при ниска температура - 4 градуса по Целзий, или 39 градуса по Фаренхайт и оставя почти 100% от протеинът и пептидите непокътнати.

Използват се 4 усъвършенствани системи за доставка на IsoFLEX

1. WPI Fortified™: (CTP ™ (нискотемпературен процес), WPI (97% суроватъчен протеин изолат). Този висококачествен комплекс от суроватъчен протеин изолат може да Ви помогне да постигнете така желаното оформяне на тялото.

2. NOS Комплекс (Ultra-Flow Delivery™): съдържа аргинин, таурин и фолиева киселина. Проектиран да  увеличи притока на кръв и увеличи азота и доставката на суроватъчен пептид. Той също може да повиши нивата на азотен оксид, като по този начин ускорява възстановяването и доставката на протеин до мускулните тъкани.

3. Glutamine Complex (GLUTASURE ™ технология): естествено срещащи се глутаминови пептиди – от 100% ферментирал източник. Проектиран за подобряване на събираемостта и да предостави имунна подкрепа.

4. IS Complex (Rapid Absorption™):  Alpha Lipoic Acid (ALA), г-Pinitol и 4-Hydroxylsoleucine. Проектиран, за да увеличи усвояването на протеина и регулира инсулина.

С 90% чист протеин на лъжица, невероятен вкус и перфектно съчетание на протеин, тази хранителна добавка е просто несравнима.
Много други протеинови концентрати и смеси съдържат само 35-80% протеин, а също включват лактоза и мазнини.

ISOFLEX протеин на прах съдържа оптимални нива на ВСАА (23%) и незаменими аминокиселини (46%). ISOFLEX съдържа 19 аминокиселини, включително 8 незаменими аминокиселини и 3 аминокиселини с разклонена верига:

а) Левцин - помага при регулирането на нивата на кръвната захар и подпомага растежа на мускулната тъкан. ISOFLEX включва левцин поради способността му да ускорява синтеза на протеин и подпомагането му за ефективното възстановяване след интензивни тренировки.

б) Isoleucine - помага за по-доброто съсирване на кръвта. ISOFLEX включва изолевцин поради способността му да подобрява възстановяването на мускулите след тренировка.

в) Валин -  необходим за мускулния метаболизъм, ремонта и растежа на мускулната тъкан. ISOFLEX включва валин поради способността му да  ускорява възстановяването след интензивни тренировки.

 

                                                            НАЧИН НА УПОТРЕБА

1 лъжичка (30 грама) ОТ ISOFLEX протеин на прах с 1 / 2 чаша, или 120 мл вода, сок или мляко (най-добре изберете вода или обезмаслено мляко), в зависимост от предпочитанията Ви, по всяко време през деня, когато имате нужда от протеинов тласък.

 

 

 

 

 

 
85,00 лв.
Базова цена:85,00 лв.
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!