• Производител: ALLMAX NUTRITION

Liver D-Tox

48,00 BGN
+ -

Черният дроб е орган във вашето тяло, който играе важна роля в метаболизма и изпълнява редица функции в тялото Ви, като  детоксикираща, складираща  гликоген и синтезираща  плазмени белтъци. В него се синтезира и жлъчката, която е важна за храносмилането. В черния дроб непрекъснато се отлагат всякакви отпадъчни продукти,  непреработени  вещества и токсини. Всичко това, в комбинация  със жлъчния  сок  се наслоява в черния дроб. Дори и да се храните  по най-здравословния  начин, замърсената храна все пак си дава своето отражение и в черния дроб  се натрупват всякакви вредни  вещества, които възпрепятстват доброто Ви здраве. За да се погрижите за здравето на черния си дроб, вземете продукта Liver D-TOX на AllMax Nutrition.

Действие на Liver D-TOX:

  • Детоксикира тялото
  • Предпазва черния дроб
  • Поддържа нормалните функции на този важен орган


Liver D-TOX съдържа изключително мощна и ефективна комбинация от билкови екстракти и 4 антиоксиданти с повишена активност в черния дроб-витамин С, витамин Е, селен и N-ацетил цистеин (NAC) за детоксикация и укрепване здравето на черния дроб, като се неутрализира вредното въздействие на алкохол, медикаменти и анаболните стероиди. Liver D-TOX съдържа екстракт от билката Бял трън. Той е богат на полезни вещества, но за най-ценно  се смята биологично активното вещество, наречено  силимарин. Доказано е, че силимаринът възпрепятства навлизането  на токсични вещества в клетките на черния дроб и унищожава  токсините, преди те да започнат да оказват своето пагубно  действие. Това го прави отлично средство за детоксикация и регенерация на черния дроб.

Liver D-TOX включва и екстракт от артишок. Артишокът е зеленчук не особено популярен у нас, но широко използван в цял свят. Екстракта от листа на артишок  е признат, заради своите способности, по отношение насърчаване  здравето на  жлъчния мехур и черния дроб. Благодарение на уникалните  си  хранителни, здравословни и диетични качества, артишокът печели все повече почитатели сред привържениците на рационалното хранене по целия свят. Артишокът е богат  източник на витамини (А, С и от групата В), минерали (натрий, желязо, фосфор, магнезий, калций, калий) и фибри. Богат е също и  на цинарин  - мощен антиоксидант, който не се съдържа в никой друг зеленчук.

Към формулата на Liver D-TOX е прибавен и екстракт от куркума с 95% чист куркумин, който е мощен детоксикиращ агент с антиоксидантни свойства. Изследвания върху животни доказват, че куркуминът значително ограничава уврежданията на черния дроб в резултат на злоупотреба с етанол (алкохол), предозиране на желязо или натравяне с въглероден тетрахлорид (промишлен замърсител със силно хепатотоксично действие, б. ред.) и дори има регенериращо действие и възстановява функцията на черния дроб при цироза.
                                                          НАЧИН НА УПОТРЕБА
 Приемайте по 2 капсули дневно, за предпочитане с храната.