View My Stats
  • Производител: ALLNUTRITION

DAA Instant

53,70 BGN
+ -

All Nutrition DAA Instant е естествен тестостеронов бустер, подходящ за всички, които искат да увеличат мускулната маса и сила, като същевременно намаляват телесните мазнини. D-аспарагиновата киселина стимулира производството и освобождаването на растежен хормон и тестостерон. DAA помага за увеличаване на мускулната маса и енергия и увеличава сексуалната активност, при това по безопасен и естествен начин.

В допълнение, формулата на All Nutrition е подсилена с цинк и витамин В-6. Тяхната задача е да предпазват костите и мускулите и да поддържат имунната Ви система здрава. Този усъвършенстван продукт е превъзходна алтернатива на вредните анаболни стероиди, които могат да навредят на тялото ви.

Неотдавнашно изследване върху мъже, които приемат дози от 3,12 грама DAA в продължение на 12 дни, показва 40% увеличение на свободния тестостерон. All Nutrition DAA предлага същата доза, 3 грама, което се оказва оптималната доза за безопасно и ефективно повишаване на тестостерона.

Начин на приемане:

Съдържание: 300 гр.

Порции в опаковка: 60

 Размер на порция : 5 грам

Препоръчителна дневна употреба: 1 доза

Смесете 1 доза (5 грама) с 200-250 мл вода и консумирайте вечер, преди сън. Дръжте далеч от деца!

 

СЪСТАВ:

Натриев D-аспартат 3495mg
от които D-аспарагинова киселина  3000 mg
цинк   10 mg
Витамин В6  1,4 mg 
Пантотенова киселина  6 mg 

Натриев D-аспартат, регулатор на киселинността - лимонена киселина, ароматизатор, подсладители (ацесулфам К, сукралоза), антислепващ агент - силициев диоксид, диглицинат на цинка, витамини (калциев D-пантотенат, пиридоксин хидрохлорид).