ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

AllMax Nutrition AminoCore

  • Марка: ALLMAX NUTRITION

Aminocore са създадени благодарение на имуществена 3 фазна технология спомагаща по-добрата разтворимост , наречена MYOTRISOL™, която е превърнала ВСАА в един изключително висококачествен продукт, в него Вие ще намерите идеално съотношение на ВСАА, които се разтварят лесно, а и са много вкусни. Благодарение на тази невероятна хранителна добавка, Вие можете да си набавите необходимата Ви сила, когато и където и да сте! Това е идеалната BCAA добавка!

Aminocore съдържа цели 8180 мг ВСАА! Точно така, повече от 8 грама ВСАА в един пакет или една лъжица. Перфектен е за консумация по време на тренировка, или когато сте далеч от фитнеса и изпитвате необходимост да предотвратите катаболните разкъсвания на мускулната тъкан и да увеличите синтеза на протеин!

Авангардни научни изследвания спечелили Нобелова награда на Каролинския институт потвърдиха, с какво културистите са известни от години – а именно приемът на високи дози ВСАА, доставени в специфични съотношения 45:30:25, по този начин мускулите Ви растат. Това е с изумителните 350% по-голяма анаболна сигнализация спрямо плацебото! Всичко това е доказано с научни изследвания.

Aminocore е 100% чисто съотношение 9:6:5 на ВСАА. Обогатен е с В-витамини с висока усвоимост, които не само засилват анаболната среда, но и спомагат за отделяне на допълнително метаболитна енергия. Aminocore храни директно мускула. Получавате 350% по-силно анаболно действие с Instaclear. Aminocore внесе истински иновативен напредък на пазара с технологията си InstaclearРазтваря се лесно, само с едно разбъркване с вилица, без необходимост от шейкър или блендер. Просто изчакайте малко и ще видите как Aminocore става прозрачен.

Сега AMINOCORE идва с подобрена дозаторна лъжичка, разработена по специална технология, предотвратяваща разсипването на праха. Дните, когато се налагаше да копаете в буркана, докато не намерите лъжичката сега са в миналото. Scoop-Lock лъжичката е с ергономичен дизайн, направена да застава на едно място всеки път, така че да бъде точно там отгоре на повърхността, когато отворите буркана си.

За да активирате синтеза на белтъчини и да подобрите възстановяването на мускула, вземете една доза от Aminocore по време на тренировка с тежести или всякаква друга спортна активност. В дните, когато почивате може да приемате Aminocore по всяко време на гладно. Поради силното действие на продукта, не е препоръчително да се надвишава приема от 2 дози на ден. Изсипете една мерителна лъжица от Aminocore във вода и разбъркайте или разклатете добре. Приемайте по време на тренировки или винаги когато искате да понижите катаболния процес и да увеличите синтеза на протеин. Преди употреба прочетете внимателно инструкциите от етикета и ги следвайте.

незабавно стимулира мускулния растеж с 350%
• чиста сила на BCAA
• бързо се справя с умората
• Зареден с 7 ФОРМИ НА анаболна ПОДКРЕПА B3, В6, В9 и В12!

                                                                      Начин на употреба:

Смесете една лъжичка (10.5g) в 500ml  вода .

За активиране на протеиновия синтез и възстановяване и увеличаване на мускулната маса, приемайте по 1 доза AMINOCORE по време на тренировка. В нетренировъчни дни, AMINOCORE може да се вземат по всяко време на празен стомах. Благодарение на мощният характер на този продукт, не се препоръчва да се надвишава 2 дози дневно.

 

72,35 BGN
Базова цена:72,35 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти