View My Stats
КАТЕГОРИИ

КАТЕГОРИИ

виж продукти
Производители
Цена
 BGN
 BGN

BCAA / Специални формули

BCAA или аминокиселините с разклонена верига са три незаменими аминокиселини: левцин, изолевцин и валин. Те се наричат ​​„с разклонена верига“, тъй като химическата им структура има разклонена верига.

BCAA са важни за изграждането на мускули и възстановяването. Те могат да помогнат и за намаляване на мускулната умора и болка.

BCAA се намират в животински продукти, като месо, риба и яйца. Те се намират и в някои растителни продукти, като бобови растения, ядки и семена.

BCAA могат да се приемат и под формата на хранителни добавки. Добавките BCAA обикновено се предлагат под формата на капсули, таблетки или прах.

Специални формули BCAA

Има много различни формули BCAA на пазара. Някои от най-често срещаните специални формули BCAA включват:

  • BCAA с добавени електролити: Тези формули съдържат електролити, като калий и натрий, които могат да помогнат за хидратацията на тялото ви.
  • BCAA с добавени аминокиселини: Тези формули съдържат други аминокиселини, като глутамин или аргинин, които могат да помогнат за подобряване на производителността на упражненията или възстановяването.
  • BCAA в прахообразна форма: Тези формули могат да се добавят към вода или сок и са удобен начин да приемате BCAA в движение.

Как да изберете правилната формула BCAA

Когато избирате формула BCAA, е важно да вземете предвид вашите индивидуални нужди и цели. Някои фактори, които трябва да се вземат предвид, включват:

  • Вашите цели: Искате ли да увеличите мускулната маса, да подобрите производителността на упражненията или да намалите мускулната умора?
  • Вашите индивидуални нужди: Имате ли някое здравословно състояние, което трябва да вземете предвид?
  • Вашият бюджет: Колко сте готови да похарчите за добавка BCAA?

След като вземете предвид тези фактори, можете да започнете да търсите формула BCAA, която отговаря на вашите нужди.

Филтри
Дата (ново към старо)
METABOLIC AMINO 9000

METABOLIC AMINO 9000 Ако искате повече мускули, тогава ще ви трябват още амино. Те са градивни

AllMax Nutrition AminoCore BCAA

Невероятна хранителна добавка: незабавно стимулира мускулния растеж с 350% чиста сила на BCAA б