• Производител: Best Body Nutrition
 • Кат. номер: 00000001

Testobolan Maca Arginine

47,00 BGN
+ -
Ако се нуждаеш от добро настроение и сексуална енергия - Best Body Hardcore Testobolan Maca е точно за теб. Добавката съдържа екстракт от едноименната билка, която традиционно се използва в Перу като афродизиак и като средство за увеличаване на либидото и енергията.

Мака е растение, което принадлежи към семейството на карфиола, репичките, китайското зеле, броколито. Южноамериканците използват от хилядолетия билката, за да лекуват стерилитет и да подобряват сексуалните функции при мъжете и жените. Често я наричат „природната виагра”. В химичния състав на растението има витамин С, витамин Е, както и витамини от В групата. Съдържа мастни киселини и полизахариди и над 20 вида аминокиселини, една от които е аргинин.
Аргинин е важен елемент за секрецията на хормон на растежа в организма, за детоксикация и за защита на имунната система. Аргинин увеличава производството на азот в тялото и подпомага изграждането на мускулна тъкан. Той стимулира увеличаването на мускулната маса и допринася за намаляване на мазнините при физическо натоварване. Аргининът подобрява настроението, активността и половата функция.
Удивителното е, че наред с всичките си качества, Мака е адаптоген, т.е. помага на организма да се адаптира към стреса, подобрява нормалните му функции и възстановява равновесието в организма. Best Body Hardcore Testobolan Maca е богат на растителни протеини, съдържа фибри и минимално количество мазнини. Най-същественото предимство на билката е способността й да регулира и стимулира хормоналната система, както при мъжете така и при жените.

 • Мощен афродизиак
 • Повишава енергията на организма
 • Стимулира имунната система
 • Подобрява настроението
 • Помага при психически натоварвания, нервност, депресия
 • Облекчава предменструалните симптоми и симптомите на менопауза
 • Подпомага репродуктивната система
 • Тестостеронов бустер с Мака, Трибулус Терестрис и L-аргинин
 •  Естествено покачване нивата на тестостерон до здравословни граници
 •  Подпомага мускулният растеж
 •  Повишава либидото и подобрява сексуалната функция
 •  Здраве за простатата
 • Подобрява кръвообращението

Best Body Nutrition Testobolan Maca Booster е натурален тестостеронов бустер, комбиниращ висококачествени суровини от Маса, Tribulus Terestris (Трибулус Терестрис), L-аргинин, Цинк и Витамин В6.

Формулата спомага за увеличаване производството на тестостерон, без странични ефекти и негативни последници върху здравословното състояние. А както всеки знае, по-големите нива на тестостерон водят до, по-големи и чисти мускули и намаляване на подкожните мазнини.

Best Body Nutrition Testobolan Maca Booster може да помогне и на хора с понижено либидо и сексуални проблеми. Както и подпомага функцията на простатната жлеза, което е съществено за мъжкото здраве.

Екстрактът от Маса (Мака) има силно енергизиращо действие, като подсилва имунната система, подобрява издържливостта и подобрява здравето на репредуктивната система. Освен това е мощен адаптоген, който приспособява организма към условията на стрес.

Екстрактът от Трибулус (Бабини Зъби) представлява уникална билка с множество благоприятни последници върху човешкия организъм. Осново стимулира производството на гонадотропните хормини – лутеинизиращ и фоликулостимулиращ, които са пряко отговорни за производството на тестостерон. Важно е да се отбележи, че това покачване е до здравословни граници!

Амнокиселината L-аргинин е известна с това, че спомага за разширяване на кръвоносните съдове, с което количеството на кръв и хранителни вещества значително се увеличава. Повишеният кръвоток е важен не само за мускулната ситема, но и за половата система!

Минералът Цинк също е от съществено значение за репродуктивните способности, като поддържа нормалната серумна концентрация на тестостерон. Оказва и положително въздействие върху метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините.

Начин на употреба:

Приемайте Best Body Hardcore Testobolan Maca по 1 доза дневно по време на хранене.

Съдържание: 100 капсули
Дозировка: 4 капсули
Дози в опаковка: 25 
Препоръчителна дневна употреба: 1 дода

Приемайте 1 доза (4 капсули) дневно. Вземете 2 капсули преди тренировка и 2 капсули след тренировка. В нетренировъчен ден приемайте преди 2 основни хранения. Да не се използва от деца, бременни и кърмещи жени.

СЪСТАВ:

  per 100 g per serving 
calories 1482 kJ (350 kcal) 47.7 kJ (11.2 kcal)
fat 2.6g <0.1 g
hereof: saturated fatty acids 1.1g <0.1 g
carbohydrates 27.2 g 0.9 g
of which sugars 7.8g 0.3 g
Potein 47.9 g 1.5 g
salt <0.1 g <0.1 g
--    
Maca powder   1400 mg
ginseng extract   75.0 mg
ginsenosides   60.0 mg
L-Arginine   1000 mg
Vitamin B6   0.21 mg
Zinc   25 mg

Мака на прах (43.8%), L-аргинин (31.3%), желатин *, цинков глюконат, екстракт от женшен (2.4%), магнезиеви соли на мастни киселини **, силициев диоксид **, *** E172, E171 * **, *** Е122, пиридоксин хидрохлорид

* Капсулна обвивка 
** Освобождаващ агент 
*** Dye