• Производител: BEVERLY NUTRITION

Carni Liquid 3000

0,00 BGN

Carni Liquid 3000 от BEVERLY NUTRITION

Carni Liquid 3000 е усъвършенствана формула на L-карнитин с хром пиколинат и витамин В6. L-карнитинът действа като транспортер, позволяващ мазнините да се използват като източник на енергия. CARNI LIQUID 3000 има висока доза L-карнитин ( 3000 mg на доза ), което го отличава като един от най-ефективните продукти на пазара. Без Lcarnitine мастните отлагания остават съхранявани в клетките и в кръвообращението, тъй като те не могат да бъдат използвани. CARNI LIQUID 3000 увеличава окисляването на мастните киселини, повишава нивата на енергия, намалява мастната тъкан на тялото и спестява мускулен гликоген, като по този начин подобрява атлетичните показатели. CARNI LIQUID 3000 също е добър съюзник за борба с умората, тъй като има голям капацитет за стимулиране на антикатаболи и анаболизъм, който може да бъде много полезен, за да се избегне унищожаването на мускулите.

L-карнитин е основна молекула за изгаряйте мазнините, което е направено от вашето собствено тяло от аминокиселината лизин и витамин С ( друга причина, поради която не ви липсва този витамин ), и се среща и в много храни, особено в месо. L-карнитиновите молекули са предназначени да помогнат за преминаване на дълговерижни мастни киселини към митохондриалната мембрана, така че те да бъдат превърнати в енергия ( това се прави в в митохондрии ) вътре в клетките. Повишени нива на мускулна маса енергията ще се захранва налични и намалени телесни мазнини.

 

 

     НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

Като хранителна добавка, приемайте 20 ml 20-30 минути преди тренировка или според показанията на диетолог.

вземете еквивалента на една капсула ( 20 ml ) около 30 минути преди тренировка.

Опаковка: 500 ml ( 25 порции )

 

 

                                                                         СЪСТАВ:

 

Съставки С 25мл
L-карнитин 3000mg
Витамин В-6 1,4 mg
Хром пиколинат 40 µg

Пречистваща вода ( разредител ), Растителен глицерин ( разредител ), L-карнитинова основа, Лимонена киселина ( киселинен агент ), Аромат, Натриев бензоат ( консервант ), Калиев сорбат <TA, Оранжево багрило ( E-110 ), Витамин В6 ( пиридоксин хидрохлорид ), Хромов хлорид.