• Производител: BEVERLY NUTRITION

Monster Mass

Beverly Nutrition MONSTER MASS 

MONSTER MASS е уникална и изключителна формула, която включва в състава си ELIANE MD2, 100% амилопектинов въглехидрат с ниска осмоларност, много по-мощен от другите бавно асимилирани въглехидрати. С други думи, това е голяма молекула, съставена от много малки молекули, които водят до продължително снабдяване с енергия. Молекулите на ELIANE MD2 бързо се абсорбират и лесно се усвояват,постепенно отделя глюкоза в тялото, като избягва внезапното повишаване или намаляване на кръвната захар. Бързото му преминаване през стомаха позволява оптимално възстановяване на нивата на гликоген веднага след интензивна тренировка.

MONSTER MASS ви помага да поддържате положителен енергиен баланс, като предотвратява симптомите на претрениране и спомага за подобряване на производителността. 

MONSTER MASS е единственият, способен да осигури максимална енергия само с 2,6 грама ненаситени мазнини, невъзможни за други победители в мускулна маса. Защото когато става въпрос за натрупване на мускулна маса, не всички калории са еднакви, за разлика от формулите за наддаване на тегло, които са заредени с прости захари и мазнини, MONSTER MASS ви осигурява доставка на сложни въглехидрати, диетични фибри, триглицериди със средна верига ( MCT ), храносмилателни ензими, витамини, основни минерали и 20 g L-глутамин и страхотен вкус. Ето как създадохме идеалния наддавател на тегло за генериране на стройна и без мазнини мускулна тъкан. Ние разбираме, че искате да постигнете голям, скалист,немаслена мускулна маса.

НАЙ-ДОБРИЯТ АКТИВИАЦИОНЕН ФОРМУЛА ( АНАБОЛИЧЕН МОТОР ). MONSTER MASS включва BCAA ( аминокиселини с разклонена верига ), способен да възстанови мускулната тъкан от нови клетки, стимулирайки скоростта на протеиновия анаболизъм, придавайки му двойна функция на протектор и строител на мускулна тъкан.

МОНСТЕРНА МАСА ВКЛЮЧВА 20 гр. на L-глутамин, който подобрява и поправя до 5 пъти по-бързо мускулната тъкан след тренировка, избягвайки мускулния катаболизъм. 

MONSTER MASS увеличава азота в кръвта, предотвратявайки влошаването на мускулите и увеличавайки ATP ( Аденозин трифосфат ), което повишава нивата на хормоните на растежа. 

MONSTER MASS включва 3,16 gr. на L-аргинин, 4,36 gr. на L-тирозин, 4,16 на L-аланин, способен да стимулира освобождаването на растежен хормон, намалявайки телесните мазнини, подобряване на възстановяването и по-голямо увеличение на мускулната маса.

Като взема Monster Mass от Beverly Nutrition, тялото ви също ще абсорбира BCAAs ( аминокиселини с разклонена верига ). Това ще подобри регенеративния капацитет на тялото ви, ще му помогне да поправи тъканите и да придобие мускулна маса. Протеино анаболизмът също защитава клетките, които са в процес на развитие, което също запазва резултатите, получени чрез обучение. L-глутаминът, присъстващ в тази добавка, също ускорява процеса на възстановяване и възстановяване на тъканите по време на почивка. По същия начин се избягва възможността да страда от катаболизъм в мускулите. Това се ръководи и от наличието на азот в кръвта и от увеличаването на аденозин трифосфат, което насърчава действието на хормона на растежа.

Не се съмнявайте, че ще постигнете желания мускулен растеж с Monster Mass от Beverly Nutrition. Той предлага и други аминокиселини с голямо значение като L-аргинин, L-аланин и L-тирозин, които са отлични за извличане на периода на възстановяване. По същия начин те благоприятстват елиминирането на излишните мазнини в организма и също така стимулират производството на растежен хормон. Проверете как тази добавка ви осигурява по-високо ниво на енергия за всеки 2,6 g ненаситени мазнини. Включете тази добавка за натрупване на мускулна маса във вашата спортна рутина, за да увеличите постната тъкан на тялото си и да й осигурите по-голяма сила и жизненост по време на тренировката. Трябва да си позволите да опитате този невероятен продукт.

 

 

 

                                                        НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:


разтворете 200 g ( 4 дози от вашия дозатор ) в 1 литър обезмаслено прясно мляко или студена вода. Приемайте през целия ден, разпределете между трите основни хранения. Приемайте шейка 40 минути преди тренировка или след това според препоръките на специалист.

 

                                                                              СЪСТАВ:

 

Спецификации на Monster Mass от Beverly Nutrition на доза ( 200 g ):

  • Осигурява 3490 kcal.
  • Има 5,2 g мазнини, които включват 2,8 g наситени мазнини.
  • Осигурява 166,44 g въглехидрати, които включват 19,6 g захари.
  • Съдържа 20 g протеин.
  • Има 11,38 g L-левцин.
  • Допринася 9,12 g L-Lysine.
  • Има 5,52 g изолевцин.