View My Stats
 • Производител: BEVERLY NUTRITION

MYO3 XPLODE 

MYO3 XPLODE е първият миостатинов инхибитор клинично доказано. Този продукт се присъединява към точката, в която миостатин свързва се с клетката и действа, като блокира миостатина, естествено присъстващ в тялото, така че да не може да упражнява инхибиращото си влияние върху мускулите, подпомагане на насърчаването на мускулния растеж.

При използване на MYO3 XPLODE скелетната мускулна маса ще се увеличи с до 40% след прилагане на само 1 mg на kg тегло седмично в продължение на 3 месеца. Мускулната сила потенциално ще се удвои естествено.

КАКВО Е МИОСТАТИНЪТ?
 миостатин това е протеин, който се състои от 375 аминокиселини в молекулната му структура.Миостатин действа като отрицателен регулатор на растежа на мускулната маса, т.е, Това е силно катаболен или антианаболен агент и за разлика от тези ефекти на гена насърчава липогенезата и натрупването на мазнини. MYO3 XPLODE ще действа като миостатинов инхибитор позволяващи производството на нови мускулни влакна и следователно няма ограничение за генерирането на мускулна маса. Освен това ще предотврати генерирането на мастна тъкан.

ПРЕДИМСТВА

 • Насърчаване на натрупването на мускулна маса / развитието на мускулите

MYO3 XPLODE от Beverly Nutrition, е първият инхибитор на миостатин, създаден за всички онези хора, които искат да започнат растежа на мускулите си по естествен начин. Искате ли да увеличите мускулната си маса по естествен и определен начин? MYO3 XPLODE от Beverly Nutrition е първият установен инхибитор на миостатин за всички онези хора, които искат да започнат растежа на мускулите си по естествен начин, продуктът е клинично доказан, където миостатиновата точка се свързва с клетката и действа, като блокира миостатина по естествен начин в тялото, блокирането на този хормон води до значително увеличаване на мускулната маса, особено след балансирана диета и тренировки с тежести. Миостатинът е протеин, който представлява молекулна структура от 375 аминокиселини, действа като отрицателен компютър за увеличаване на мускулната маса, тоест, това е катаболен или антианаболен растежен агент, който увеличава образуването на мастна тъкан.

MYO3 XPLODE от Beverly Nutrition съдържа изцяло натурални съставки като урсолова киселина, Coleus forskohlii ( форсколин ) и пиперин, идеални добавки, които комбинират помощ за увеличаване на тестостерона, мощен мускулен строител и горелка за мазнини едновременно, има известно естествено липолитично действие, повишаващо ефективността при разлагането на мазнините и блокиране на загубата на мускулна маса, причинена от глад и денервация, помагайки да има по-определено тяло.

MYO3 XPLODE позволява производството на нови мускулни влакна и че няма ограничение по време на приема на продукта при генериране на мускулна маса, следователно избягва генерирането на мастна тъкан. Използването на скелетната мускулна маса MYO3 XPLODE нараства до 40% впоследствие от прилагането му само 1 mg на kg телесно тегло седмично в продължение на 3 месеца. Мускулната сила потенциално ще се удвои естествено.

Факти на MYO3 XPLODE от Bervely Nutrition

 • Увеличава скелетния мускул с 40%.
 • Съдържа урсолова киселина, колеус форсколин и пиперин.
 • Продуктът е клинично доказан.
 • Мъжете и жените могат да го консумират.
 • Намалява нивата на миостатин, за да увеличи мускулния растеж.
 • Инхибира прекомерното натрупване на мазнини.
 • Ултра концентрирана формула.
 • Мощен антикаболико.
 • Няма неблагоприятни ефекти.

MYO3 XPLODE е протеин за хората, които спортуват, особено физическите културисти и професионалните спортисти, които се стремят да увеличат мускулите си, продуктът съдържа съставки като урсолова киселина е идеално допълнение за използване в комбинация с добавки за повишаване на тестостерона, По-определено тяло и мускули. За повишена производителност MYO3 XPLODE от Beverly Nutrition трябва да бъде допълнен с подходяща рутинна тренировка за тегло, за да се постигне оптимален растеж и дефиниция на мускулите.

 

 

                                                                       НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

Като хранителна добавка приемайте по 4 капсули дневно, на всеки 40-50 минути преди тренировка. Останалите дни приемат 4 капсули преди лягане.

 

                                                                        СЪСТАВ:

хранително съдържание
Една доза от 4 капсули
Активно вещество в четири таблетки
urzoleic 200 mg
Екстракт от индийска коприва ( Coleus forskohlii ) 1000 mg
Piperin 80 mg
Състав: индийска коприва ( Coleus forskohlii ), урзолова киселина 25%, пиперин, средство против слепване: магнезиев стеарат, насипно средство: малтодекстрин. Съставки на капсулата: желатин, багрило: титанов диоксид.
Препоръчителна употреба: Приемайте по 4 капсули дневно 40-50 минути преди тренировка, приемайте 4 капсули в почивните дни преди заспиване или според препоръките на Вашия лекар.