МАСТНИ КИСЕЛИНИ -Рибено масло

 МАСТНИ КИСЕЛИНИ -Рибено масло

 

 

 

 

 

 

 

 

Рибеното масло, съдържащо в себе си незаменими омега 3 мастни киселини, необходими за поддържането на телесното здраве. Рибеното масло има доказани положителни ползи за сърцето и предотвратява сърдечно-съдови проблеми и намалява повишения холестерол. Подобрява състоянието на ставите и работата на мозъка и намалява телесните мазнини.

Освен това, рибеното масло предпазва организма от различни заболявания, като някои видове рак , артрит и високо кръвно налягане. Плюс това има благотворен ефект върху зрението, нервната система, както и клетките в мозъка.

Незаменимите мазнини в рибеното масло, а именно омега-3 мастните киселини, стимулират организма да използва като гориво другите мазнини. Резултатът е, че се предпазваме от мускулно разграждане, стимулираме имунната система, подпомагаме сърдечно съдовото здраве и помагаме за възстановяването на ставите.

Ето някои от основните ползи на рибеното масло:

  • Стимулираме имунната система
  • Подпомагаме сърдечно съдовото здраве
  • Помагаме за възстановяването на ставите
  • Намалява повишения холестерол
  • Подобрява работата на мозъка
  • Намалява телесните мазнини
  • Помага в превенцията на рака

Дозировка:

2-6гр дневно разделено на две дози с хран

Есенциални(незаменими) мастни киселини за здраве и производителност Есенциалните мастни киселини (EFAs) играят важна роля в изграждане на мускулите и загуба на мазнини. Тази статия ще ви даде информация какво са есенциалните мастни киселини, как да ги получите чрез диетата и хранителните добавки, и какви са препоръчителните дневни дози за оптимални резултати.

прочети още

Аминокиселините са основните градивни елементи на нашето тяло. Те са от жизненоважно значение за нашето здраве и някои от тях са силно свързани с HGH или човешки хормон за растеж на производството в тялото ни.

прочети още
/div>