• Производител: BioTech USA

AAKG 1000

33,00 BGN
+ -

BioTech USA AAKG 1000 е предтренировъчен азотен бустер с доказана формула, която съдържа по 1000 мг  аргинин алфа-кетоглутарат във всяка своя доза.

AAKG - аргинин алфа-кетоглутаратът представлява разработена форма на аминокиселината аргинин, която е свързана с една молекула алфа-кетоглутарат. AAKG повишава не само мускулният растеж, но и инсулиновите нива, като наред с това има и чудесен анаболен ефект. Той се явява силен азотен бустер, който напомпва мускулите с кръв и повишава нивата на азот в техните клетки.

Аргинин алфа-кетоглутаратът е условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан.

Аминокиселината аргинин има няколко роли в организма, като помага премахването на амоняк от тялото, който е отпадъчен продукт на протеиновия метаболизъм. Аргининът е основен прекурсор на азотния окис, който помага да се поддържа тонус на кръвоносните съдове.
Ползите от L-аргинина : Един от най-обещаващите ползи от L-аргинин е намаляването на риска от сърдечно-съдови заболявания на сърцето. Производството на Азотния оксид е другата полза.
Намалява мастната тъкан, стимулира изгарянето на мазнините в тялото, подобрява имунната функция, естествена алтернатива за медицинска virili-zers при жените, изгражда мускулна маса, увеличава костната плътност, антиоксидантни свойства, повишава нивото на енергията, намалява кръвното налягане, намалява задръстените артерии, увеличава броя и подвижността на спермата, поддържа здравословно ниво на кръвната захар, по-лесно постига и поддържа ерекция, повишава плодовитостта и оргазъм при жените.По време на тренировка мускулните клетки са изложени на прекомерни натоварвания и да функционират правилно, изискват непрекъснато снабдяване с кислород, енергия и хранителни вещества. За съжаление, поради ограничения капацитет на кръвната система по време на интензивна тренировка проблем възниква с транспортирането на ключови елементи. Какво се случва, когато кислородът или енергията са недостатъчни? Мускулната ефективност намалява и вече не можете да повторите упражнения или серия.AAKG предлага перфектно решение на този проблем. Поради въздействието на AAKG нараства производството на азотен оксид (NO). Азотният оксид има благоприятен ефект върху кръвната система, увеличава неговия капацитет на пропускане и следователно осигурява непрекъснат приток на кислород и хранителни вещества в клетките.

AAKG означава аргинин алфа-кетоглутарат.  Алфа-кетоглутаратът е един от най-важните транспортери на азот в метаболитните пътища. Аргининът - единственият прекурсор на азотния оксид (NO), има нарастваща популярност сред културистите, които искат да запазят твърдата си форма на всяка цена.

качества и предимства на AAKG

 • Оптимизира доставката на кислород и хранителни вещества  
 • Подобрява кръвообръщението
 • Увеличава производството на човешки хормон на растежа - HGH
 • Насърчава растежа на мускулната маса  
 • Увеличава енергията и издръжливостта  
 • Стимулира имунната система
 • Стимулира напомпването
 • Увеличава изграждането на нова мускулна маса
 • Дава на трениращите енергия и сила
 • Регулира кръвното налягане
 • Спомага за силната и сигурна еректилна способност

 

Начин на употреба:

Приемайте от 1 до 3 таблетки с вода, 30-40 минути преди тренировка.

  
 
 
 
 

СЪСТАВ:

L-аргинин алфа-кетоглутарат 1000 mg

L-аргинин алфа кетоглутарат, пълнители (сорбитол, микрокристална целулоза), антислепващ агент (магнезиев стеарат), глазиращ агент (стеаринова киселина).