ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

AAKG 7800

  • Производител: BioTech USA

Хранителна добавка, съдържаща аргинин алфа-кетоглутарат. Тази форма на L-аргинина се сочи за 10 пъти по-ефективна в сравнение с аминокиселината в свободна форма.

Повишава нивата на азотен оксид, води до напомпване на мускулите, повече сила и издръжливост, както и оказва стимул върху протеиновия синтез.

AAKG 7800 от BIOTECH USA представлява пакет от 20 ампули по 25 мл. всяка, съдържащ единствено аргинин алфа-кетоглутарат. Подходящ избор за всеки трениращ човек, който желае по-добро представяне в залата, по-силно напомпване и повече енергия.

Стимулант на азотен оксид;
Води до изграждане на мускулите и васкуларността;

AAKG 7800 е предтренировъчен стимулант на азотен монооксид за спортисти. Той подпомага повишаването на силата и издръжливостта, и нивата на енергия. 

Какво може да очаквате от AAKG Shock Extreme?

Продуктът AAKG предлага много ползи: повишаване размера и развитието на мускулите, васкуларността, нарастване на силата, подобрено пренасяне на кислород, по-добро сексуално здраве и производство на хормона на растежа, и по-голяма издръжливост.

L-аргининът е аминокиселина, която като предшественик на азотния оксид, може косвено да увеличи напречното сечение на кръвоносните съдове. Това допринася за нормалното кръвообращение.

Акценти:

продукт с високо съдържание на активни съставки;
без въглехидрати и глутен;
готов за пиене;
в удобна за употреба опаковка;
с чудесен вкус на розов грейпфрут.


Употребата на AAKG 7800 се препоръчва, ако:

искате да подобрите тренировъчните си резултати, без да приемате стимуланти;
практикувате спорт, изискващ висока издръжливост;
търсите продукт в удобна опаковка, готов за пиене веднага преди тренировка.
Както всички добавки на BioTech USA, AAKG 7800 съдържа само и единствено безопасни, внимателно подбрани съставки.

 

Начин  на приемане:

Една доза (25 мл.) се приема около 20 минути преди натоварване.

Състав:

пречистена вода, L-аргинин алфа-кетоглутарат, лимонена киселина, аромати, подсладители (ацесулфам-К, сукралоза), консервант (сорбинова киселина), оцветител (карминова киселина).

79,70 BGN
Базова цена:79,70 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти