ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

ALA(aлфa-липoeвa ĸиceлинa)

  • Производител: BioTech USA
✔ Силен антиоксидант
✔ Увеличава производството на енергия
✔ Подобрява усвояването на хранителни вещества
✔ Засилва метаболизма
✔ Намалява апетита
✔ Понижава нивата на холестерол в кръвта

BioTech USA ALA (алфа-липоева киселина) е естесвено съединение, което служи за жизнените функции на клетъчно ниво и подобрява комплексното здраве на целия организъм.

ALA (алфа-липоева киселина) aнтиoĸcидaнт, който зaщитaвa ĸлeтĸитe oт cвoбoднитe paдиĸaли в opгaнизмa.  Πpиeмът нa ALA ce ocъщecтвявa, зa дa ce пoдoбpи цялocтнoтo здpaвocлoвнo cъcтoяниe. 

Също така стимулира производството на глутатион и спомага за усвояването на коензим Q10 - два също изключително важни антиоксиданта. Поради разтворимостта си във вода и мазнини, алфа-липоевата киселина може да се придвижва във всички компоненти на клетката и да неутрализира свободните радикали.

BioTech USA ALA поддържа и регулира функционирането на сърцето, черния дроб и очите. Притежава силно изразено инсулиноподобно действие, благодарение на което улеснява навлизането на аминокиселините, креатина и други хранителни вещества в мускулната клетка.

Начин на употреба:

Приемайте 1 капсула веднъж дневно 30 минути преди хранене.

Съдържание в 1 доза (1 капсула):

Alpha Lipoic acid 250 mg

Опаковка: 50 капсули

 Количество в 1 доза: 1 капсула

 

Състав:

 

Соево масло, обвивка на капсулата [желатин, овлажнител (глицерол), пречистена вода, цвят (железен оксид кафяв)], алфа липоева киселина, антиоксидант (лецитин), оцветител (Пчелен восък).
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

20,00 BGN
Базова цена:20,00 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти