ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

100% Creatine Monohydrate Powder

  • Производител: BioTech USA

В днешни дни креатинът е жизненоважна част в бодибилдинга, също както протеинът. Основният креатинов продукт е 100% Creatine Monohydrate на BioTech.
Той увеличава енергийния резерв в мускулите, спомага за бърз и сериозен напредък в мускулното развитие. Придава взривна сила и подобрява постиженията, ускорява възстановителните процеси в мускулите
Креатин монохидратът е най-популярната и използвана спортна хранителна добавка в света. Той е в състояние да окаже силно влияние върху растежа на мускулната маса и нейната сила. Най-голямото предимство на креатина е способността му да действа върху тялото на спортиста: като същевременно възстановява силата, силата и силата се увеличават едновременно. Това е възможно, тъй като креатин монохидратът осигурява благоприятни условия за синтеза на протеини веднага след тренировка (повишено задържане на вода в клетките на мускулните тъкани). В допълнение, креатинът също участва активно в синтеза на АТФ ("универсален източник на енергия") по време на тренировка.

BioTech (BT) извърши сертифицирането на своя креатин монохидрат в лабораториите на Калифорнийския университет (University of California Los Angeles, UCLA). Според резултатите техният продукт е 100% креатин монохидрат.
При използване на този продукт се наблюдава увеличаване на отслабената мускулна маса и общото телесно тегло с 5-10%.

 

Начин на употреба:

Приемайте по 5 гр. преди и след тренировка, разтворени във вода или лубимата ви напитка.

 

23,00 BGN
Базова цена:23,00 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти