• Производител: BSN

Amino X

36,62 BGN
+ -

С течение на годините BSN® допълва света на хранителните добавки с най-новите продукти и технологии за изграждане на мускулна маса, увеличаване на силата и издържливостта. Постоянният стремеж да предлага вълнуващи и иновативни продукти на пазара, характерен за BSN®, сега има ново изражение – дългоочакваният Amino X™ е първата ефервесцентна инстантизирана формула с верижно разклонени аминокиселини (ВСАА)! Този продукт е създаден с цел:

 Стимулация на анаболизма и протеиновата синтеза!
 Ресинтеза на гликоген!
 Подобряване на инсулиновата чувствителност!
 Анти-катаболно действие!
 Подобрено възстановяване!
 Мускулна издържливост!
 Намаляване на мускулната умора!

 

Image

 

BSN Amino X е първата незабавно разтворима аминокиселинна добавка за повишаване на издръжливостта и ефективно възстановяване.

BSN Amino X стимулира протеиновия синтез и насърчава растежа на мускулна тъкан. Формулата повишава инсулиновата чувствителност и предпазва мускулната тъкан от увреждане, като ускорява процеса на възстановяване на тъканите. BSN Amino X повишава издръжливостта и намалява мускулната умора за още по-интензивни тренировки.

BSN Amino X  съдържа верижно-разклонени аминокиселини BCAA - левцин, изолевцин и валин, част от деветте незаменими аминокиселини. Характерно за BCAA е, че те се метаболизират в мускулната тъкан, а не в черния дроб. Поради тази причина, те активно съдействат за възстановяване и подкрепа на мускулите, като същевременно спират мускулното разграждане.

В допълнение към BCAA, BSN Amino X съдържа незаменими аминокиселини L-таурин, L-цитрулин и L-аланин. Цитрулин притежава свойства за увеличаване на производството на азотен оксид, оптимизира доставката на хранителни вещества в мускулите и увеличава енергията. Таурин стимулира централната нервна система, а аланин стимулира производството на глюкоза по време на интензивни тренировки и повишава мускулната издръжливост.

BSN Amino X е ефервесцентна формула. Използването на газирана система за доставяне в тази инстатизиран формула позволява хранителните вещества да се абсорбират бързо и напълно.

BSN Amino X е добавка с нула калории и нула грама захар, без кофеин. Инстатизираната аминокиселинна формула е идеално средство за възстановяване и подкрепа и може да се използва по всяко време на денонощието.

  • Разтворима аминокиселинна формула
  • 10 г микронизирани антикатаболни аминокиселини във всяка доза
  • 0 грама захар
  • Витамин D 500 IU във всяка доза
  • Може да се използва по всяко време на денонощието
  • Лесно и пълно смесване

 

Начин на употреба

 

 Като хранителна добавка, смесете 1 мерителна лъжичка с около 200 ml студена вода или напитка по Ваш избор. Приемайте преди, по време и след тренировка.

Съдържание: 435 грама
Размер на порция: 1 лъжичка 14,5 грама
порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция 

 

СЪСТАВ

 

Общ брой на въглехидратите <1 g
Витамин D (като холекалциферол) 500 IU
натрий 160 mg
--  
Инфузия на анаболна аминокиселина 10 g
L-левцин (микронизиран)  
L-валин (микронизиран)  
L-изолевцин (микронизиран)  
L-аланин  
Таурин (Микронизиран)  
L-цитрулин (микронизиран)  
--  
Efforsorb EnDura Composite 2 g
Лимонена киселина  
Ябълчена киселина  
Сода бикарбонат  
холекалциферол  

натурални и изкуствени аромати, силициев диоксид, лецитин, сукралоза, цвят на цвекло, FD&C червен # 40 и калиев ацесулфам.