• Производител: MYPROTEIN

Кофеин & CLA

49,99 BGN
+ -
Caffeine & CLA капсули е уникален бленд, който съдържа Конюгирана линолова киселина (CLA) в една уникална капсула.Caffeine & CLA капсули ви  доставят  над 1 гр. CLA на всеки 2 капсули и 62мг кофеин за повишена концентрация и нива на енергия.Caffeine & CLA капсули е подходяща хранителна добавка за всички хора, които желаят да изгорят ненужните мазнини и да се възползват от полезните свойства на двете активни вещества. CLA е силно проучван продукт, като той участва в разграждането на мазнините и има други полезни свойства за организма. Кофеинът ще ви даде допълнителен фокус и концентрация за една по-качествена тренировка.
 
  • Съдържа над 1гр. CLA в 2 капсули.
  • Капсула
  • Доставя 60мг кофеин в една доза

                                                                     Начин на употреба

Консумирайте 2 капсули сутринта или 45-60 минути преди тренировка.

Внимание: Съдържа Кофеин. Не се препоръчва на деца и бременни.Contains 62мг Кофеин в една доза. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Пазете на сухо и хладно място, далеч от достъпа на деца и пряка слънчева светлина. Продуктът не е е подходящ за вегани.

 

                                                                             Съставки

За алергени, моля вижте съставките. Произведено в съоръжение, което обработва мляко, соя, яйца, глутен и продукти от тях.

Конюгирана линолова киселина (Clarinol®),Желатин FishЖелатин, Кофеин Сгъстител (пчелен восък ), Вода, титанов диоксид, железен оксид, Brilliant Blue FCF).

                                                                   Хранителна информация

Доза - 2 Capsules

Дози в опаковка - 45 (90 Capsules), 90 (180 Capsules)

Хранителни стойности

      В една доза
Конюгирана линолова киселина (CLA)     1.23 g
Кофеин     62 mg