ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

AllMax Nutrition CLA 80 Femme

  • Марка: ALLMAX NUTRITION

CLA80 Femme ™ съдържа висококачествена 80% чиста линолова киселина.Получена от шафраново масло, CLA80 Femme осигурява 80% от ключовите изомери, научно доказани, че подобряват телосложението, намаляват телесните мазнини и подобряват формата на тялото. Проучванията показват, че CLA също предлага многобройни ползи за здравето, включително има и противовъзпалителни свойства.Установено е, че CLA се използва за намаляване на телесните мазнини и увеличава мускулната тъкан. Няколко проучвания, изследващи ефектите на CLA за управление на теглото и телосложението потвърждават това. Изследванията са установили, че добавки с CLA за контрол с теглото насърчават загубата на мазнини.Установено е, че CLA потиска растежа на мастните клетки, като подобрява и формата на тялото. Тази добавка е естествено получена от шафраново масло. Можете да се възползвате напълно от нея и да се чувствате уверени, знаейки че ALLMAX е марка, която има най-високите стандарти при производството на хранителни добавки, създадени специално за Вас.CLA е 100%  добита от шафраново масло. Много други добавки могат да използват слънчогледово масло, тъй като това е значително по-евтин начин да се извлече CLA. Въпреки това, слънчогледово масло не произвежда много активна CLA. Шафраново масло съдържа 80% CLA, докато слънчогледово олио осигурява само 40% активна CLA. Съдържайки 100% шафраново масло, тази хранителна добавка Ви осигурява 80% от ключовите изомери на CLA.
CLA80 Femme е идеалното допълнение към женският начин на живот. 
CLA е доказано, че може да бъде изключително ефективна за загуба на тегло, но е важно да се отбележи, че този продукт не е термогенен.CLA (конюгирана линолова киселина) са естествено срещащи се мастни киселини, открити в месо, сирене и млечни продукти. Приемът на CLA доказано чрез проучвания, помога за намаляване на телесните мазнини, чрез подтискане на активността на ензима липаза липопротеин (LPL). Този ензим пренася мазнините от кръвта в  мастните клетки. В резултат на намалената активност на ензимът, транспортирането на мазнините в мастните клетки е блокирано. В същото време, CLA стимулира разграждането на телесни мазнини (липолиза). CLA80 Femme ™ е получен от шафраново масло.

                                                                        НАЧИН НА УПОТРЕБА

Като средство за отслабване, приемайте по 1 капсула на CLA80 Femme три пъти дневно непосредствено преди хранене.

Не използвайте, ако сте бременна или кърмите. Не превишавайте препоръчваната доза. Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако приемате някакви лекарства.

51,61 лв.
Базова цена:51,61 лв.
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!