ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

100% Креатин глюконат

  • Производител: MYPROTEIN

Creatine Gluconate е молекула креатин свързана с молекула глюкоза.Това означава, че по-голямо количество креатин се поема от мускула, увеличавайки всички предимства на конвенционалния креатин.Креатинът подобрява изпълнението при повтарящи се кратки, високоинтензивни упражнения. С Creatine Gluconate, глюкозната молекула действа като транспортна система, подобрявайки абсорбцията на креатина в мускулната клетка.Creatine Gluconate е идеален за всички, които практикуват спортове, за които са характерни кратки, високоинтензивни периоди на работа и които се стремят да повишат постиженията си и ускорят възстановяването си. 

Добавете 5гр. към протеинов шейк, вода или сок и консумирайте веднага. Използвайте до два пъти на ден. След 8 седмично ползване на тази хранителна добавка препоръчваме почивка от 10 дена, след което може да започнете отново прием..

 Моля, дозирайте внимателно вашите суплементи. Препоръчваме за целта електронни везни.

Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Да се използва като допълнение към едно богато и разнообразно меню и активен начин на живот. Съхранявайте на сухо и хладно място и пазете от пряка слънчева светлина.Хранителната добавка е подходяща за вегетарианци и вегани.

  • Креатин молекула свързана към молекула глюкоза
  • Увеличава силата при кратки, експлозивни движения
  • Увеличена абсорбация в мускулите

 

                                                                      Начин на употреба

Добавете 3 гр. към протеинов шейк, вода или сок и консумирайте веднага. Използвайте до два пъти на ден. След 8 седмично ползване на тази хранителна добавка препоръчваме почивка от 10 дена, след което може да започнете отново прием. 

 

  

                                                                Хранителна информация
 

Доза - 1 tsp (3g)

Дози в опаковка - 83 (250g)

Хранителна информация

  В една доза
Creatine Gluconate     3 g

 

 Хранителната информация е базирана на версията без вкус, хранителните стойности може да варират с до 10% в зависимост от вкуса

 

 

33,99 BGN
Базова цена:33,99 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти