View My Stats

Brain Body Booster Таурин със Сибирски Женшен

40,00 BGN
 • Производител: CVETITA HERBAL
+ -
Купи
Моля, изберете:

Brain Body Booster Таурин със Сибирски Женшен

 

Предимства при приема на Brain Body Booster за Тялото

 • Има освежаващ и ободряващ ефект върху цялото тяло
 • Дава енергия и тонус на мускулите, предпазва ги от претоварване и спомага за по-бързото им възстановяване
 • Повишава активността на клетките
 • Подпомага работата на сърдечносъдовата система
 • Предпазва от катаболен ефект
 • Спомага за намаляване образуването на тромби и спазми
 • Подпомага усвояването на мазнините и мастноразтворимите витамини
 • Подпомага развитието на скелетната мускулатура

Предимства при приема на Brain Body Booster за Мозъка

 • Подобрява концентрацията и умствения рефлекс
 • Подобрява мисловната дейност
 • Благоприятства работата на очите и зрението
 • Подпомага нервната система
 • Действа балансиращо на нервната система при стрес и прекалено умствено натоварване

 

 

 

Какво представлява Brain Body Booster

Таурин

Тауринът (Л-тауринът) е вид химично вещество, наречено аминосулфонова киселина. Среща се естествено в човешкото тяло и има много важни функции.

Той се намира в големи количества в мозъка, ретината, сърцето и кръвните клетки, наречени тромбоцити. Най-добрите хранителни източници са месото, рибата и яйцата.

Тялото обикновено произвежда таурин самостоятелно. Но при някои хора този процес е затруднен, затова те се нуждаят от набавяне на таурин чрез храната или чрез хранителни добавки.

Майчиното мляко е богато на таурин, но бебетата, които не са кърмени, не получават достатъчно и нямат способността да го произвеждат. Затова тази аминосулфонова киселина често се добавя към храните за кърмачета.

Тауринът подпомага нашето здраве в няколко направления:

Подпомага сърдечно-съдовото здраве

Той има съществено значение за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система и по тази причина може да помогне за намаляване на риска от такива заболявания.

Изследванията показват, че има връзка между по-високите нива на таурин и значително по-ниските нива на смърт от сърдечно-съдови заболявания. Освен това е доказано, че тауринът понижава нивата на холестерола в кръвта.

Тази аминокилисена има свойството да балансира нивата на кръвното налягане, като намали инертността на притока на кръв в стените на кръвоносните съдове. Наред с всичко останало, тауринът може  да сведе до минимум нервните импулси в мозъка, които обикновено повишават кръвното налягане.

Подобрява мускулната работа

Различни изследвания показват, че тауринът насърчава мускулите да работят по-добре. Тази аминосулфонова киселина намалява умората в мускулите по време на тренировка и помага за правилното им възстановяване.

Резултатите от редица проучвания сочат, че тауринът успешно премахва отпадните продукти от метаболизма, които обикновено водят до умора или производство на токсични елементи. По този начин мускулите са предпазени от негативното действие на натрупания оксидативен стрес в тялото, който причинява увреждане на клетките.

Освен това тауринът оказва положително действие за увеличаване нивата на креатин, което насърчава мускулната маса в тялото. Креатинът пък е друга аминокиселина, чиято главна роля е да съдейства растежа на мускулната маса.

Съдейства за абсорбацията на важни елементи в тялото

Тауринът има свойството да помага правилното усвояване на някои елементи в организма, сред които минерали като натрий, калций, калий, йод и т.н. Освен че подпомага правилната абсорбация на такива елементи, той подпомага тяхната мобилност и съхранение в тялото.

Сибирски женшен

Сибирският женшен е известен още с латинското име Eleutheroccocus centicocus или елеутеро. Коренът му се използва от векове в Китай и Русия с различни приложения.

Многобройните ползи от сибирския женшен са известни от векове. Така например, китайците са го използвали още преди 4000 г. заради тонизиращите му свойства. Руснаците пък го изследват от края на 50-те години и го разглеждат като адаптоген – вещество, което насърчава адаптацията на организма към всички видове стресови фактори, независимо дали са физически, емоционални или свързани с околната среда.

Сибирският женшен съдържа гинсенозиди, наричани елеутерозиди, които позволяват на женшена да балансира и противодейства на ефектите от стреса.

Помага за справяне със стреса

Сибирският женшен спомага за нормализиране на начина, по който организмът реагира на стреса, и регулира производството и секрецията на надбъбречните хормони. Той укрепва самите надбъбречни жлези. Това е особено важно за хората, страдащи от хроничен стрес.

Това растение също така подпомага централната нервна система, което може да допринесе за възстановяване на правилната неврологична функция след продължителен стрес.

Увеличава енергията

Доказано е, че коренът от сибирски женшен увеличава енергията. Въпреки че клетъчната енергия изисква производството на молекулата АТФ, която се произвежда във всяка клетка на тялото, основните жлези, отделящи енергизиращи хормони и ензими, са надбъбречните жлези. Сибирският женшен стимулира тези ензими, така че симптомите на ниска енергия и умора да бъдат преодолени.   

Укрепва имунната система

Установено е, че сибирският женшен увеличава броя на белите кръвни клетки (левкоцитите), особено на Т-лимфоцитите и естествените клетки убийци. Тези клетки поглъщат бактериите и вирусите и следователно са важни за защитата на организма от инфекции. Затова сибирският женшен често се използва като средство за укрепване на имунната система.

Стимулира мозъчната дейност

Сибирският женшен помага и за подобряване на умствената дейност. При тестове, проведени през 60-те години на миналия век, хората, които са приемали сибирски женшен, са били по-бързи и по-точни в работата. Освен това те са били по-концентрирани дори при изключително напрежение.

Стресът възпрепятства умствената работоспособност. Нервните клетки в мозъка на стресиран човек обикновено са „изсъхнали“ и нямат почти никакви разклонения, които да улесняват комуникацията. Обратно, нервните клетки в мозъка на здрав човек са гъсто разклонени. Изследванията показват, че сибирският женшен стимулира производството на два специални протеина, които изглежда защитават мозъчните клетки при стрес.

Учените смятат, че сибирският женшен ускорява времето за реакция, подобрява ученето и паметта и изостря зрението. Освен това засилва и слуха.

Действие: Подобрява концентрацията.

 

Хранителна информация:

Единична доза: 2 таблетки
В опаковка: 60 таблетки
Опаковка за: 30 дни

В единична / дневна доза - 2 таблетки:
Таурин - 1600 mg (55%)
Сибирски женшен екстракт - 60 mg (2%)

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

2 (две) таблетки на ден след храна.

Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

 

СЪСТАВ:

Таурин, сибирски женшен (Eleutherococcus senticosus) екстракт.

 

 

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

*Други съставки: Магнезиев стеарат, микрокристална целулоза.

Съхранение: На сухо, хладно и защитено от пряка слънчева светлина място, до 25°С. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.