View My Stats

Cod Liver Oil със Сминдух

37,00 BGN
 • Производител: CVETITA HERBAL
+ -
Купи
Моля, изберете:

Cod Liver Oil с екстракт от Сминдух

Какво е рибено масло от черен дроб на треска?

Рибеното масло се извлича от тъканите на мазна риба. Доказано е, че в това отношение найдобрите източници на рибено масло са онези видове риби, живеещи в дълбоки и ледено студени води. Рибеното масло от черен дроб на треска е един от най-ценните природни източници на омега-3 мастни киселини. Сред богатите му свойства се отличават противовъзпалителните и поддържащите за организма. В рибеното масло от черен дроб на треска високо има високо съдържание на омега-3 мастни киселини в съчетание с витамини A и D.
Основна воля на омега 3-мастните киселини в организма Омега-3 мастни киселини представляват основни мазнини,  благодарение на които се улеснява работата на множество естествени процеси в организма. Характерно за всички видове мастни киселини, е че съставът им е изграден от въглеводородни мини вериги, от който всъщност се определя вида мазнина.  Омега 3-мастните киселини не се синтезират самостоятелно в организма ни, но същевременно са отговорни за множество естествени функции. Поради това е важно да се набавят чрез хранителни вещества или чрез хранителни добавки.

Регулярният прием на Cod Liver Oil със Сминдух:

 • Подпомага сърдечно-съдовата система
 • Поддържа нивата на холестерола в нормални стойности
 • Укрепва костите, ставите и хрущялите
 • Поддържа нормалното функциониране на нервната система
 • Подсилва имунната система
 • Повишава нивото на енергия в тялото
 • Мощно противодейства възпалителните процеси в организма
 • Регулира кръвната захар
 • Подпомага функциите на мозъка и подобрява паметта
 • Съдейства за намаляването на стреса и тревожността.

Намалява възпалението

Възпалението е естествена защитна реакция на организма, за съжаление в някои случаи може да продължи дълъг период от време, без да бъде ясен неговият източник. Омега-3 мастните киселини предпазват от възпалителни реакции и участват в излекуването на възпалението. Те съдействат за потискане на химичните процеси, които насърчават хроничното възпаление. Проучвания сочат, че справянето с остри и хронични възпаления и инфекции при организъм наситен с омега-3 мастни киселини е много по-бързо. Лечебните свойства на маслото от черен дроб на треска се дължат на омега-3 мастни киселини,  витамин A- важен антиоксидант и витамин D- неизменен в обмяната на калция в организма.

Укрепва костите, ставите и хрущялите

Максималната костна плътност при човека се достига с навършване на 30-годишна възраст. Витамин D е основен елемент в изграждането и поддържането й. Ако през този период от време не се създаде достатъчно костна маса, по-късно това сериозно увеличава предпоставките за травми и заболявания на костите. Допълнителният прием на витамин D, особено в комбинация с рибено масло от черен дроб на треска, значително и естествено ще намали рисковете от остеопорозни фрактури в бъдеще.  Неслучайно рибеното масло от треска е сочено като подсилващ елемент в това отношение. Освен източник на витамин D, маслото е богато и на други минерали, които са важни за костната система.

Помага при лечение на артрит

Ревматоидният артрит е прогресиращо заболяване, което се характеризира с хронично ставно увреждане. Проучвания развиват концепция, че маслото от черен дроб на треска дава добри показания при лечение на заболявания от такъв характер. Влиянието, което оказва приемът се свързва с намаляване на ставната болка и цялостно подобряване на симптомите на ревматоиден артрит като скованост на ставите, частично подуване,  зачервяване и затопляне в засегнатата в област, частична неподвижност, поява на бучки под кожата и други. Това се дължи на омега-3 мастните киселини в маслото. По този начин естествено се намалява ставното възпаление, както и рисковете от сериозни по- нататъшни увреждания.

Помага в борбата с язвите

Язвите наподобяват дефект изразен като малки разкъсвания на лигавицата на стомаха или червата. Заболяването може да се прояви с остър или хроничен характер. Чрез множество лабораторни проучвания е установено, че маслото от черен дроб на треска дава положителни резултати в лечението на язви в стомаха и червата. Освен като регулатор на усложненията вследствие на възпаления в стомашно-чревния тракт, дава показания за защитни ефекти, което значително съдейства намаляването на болката и дискомфорта.

Спомага плодовитостта

Един от най-честите проблеми с плодовитостта е хормоналният дисбаланс. Съдържащите се омега 3- мастни киселини подпомагат женското и мъжко репродуктивно здраве, като главно стимулират кръвоснабдяването на репродуктивните органи. Мастните киселини спомагат за регулиране на хормоналния дисбаланс и повишаване качеството на цервикална течност (подпомагаща оплождането на яйцеклетката).

Подпомага сърдечно-съдовата система

Омега 3- мастните киселини в маслото от черен дроб на треска повишават "добрия " HDL холестерол. Предпазват сърдечно- съдовата система като съдействат предотвратяването на втвърдяване и запушване на артериите (атеросклероза), подпомагат понижаването на високите триглицериди в кръвта, който са предпоставка за развитие на атеросклероза, инфаркт,  инсулт с около 15- 30%.

Основни предимства на Сминдух

Сминдухът е ценна билка с изключително богат химичен състав. Известна и използвана векове наред поради невероятното съдържание от биоактивни вещества. Екстрактът от сминдух е наситен на противовъзпалителни съединения и антиоксиданти. Двукомпонентното   съчетание на сминдух с рибено масло от черен дроб на треска в Cod Liver Oil със Сминдух, регенерира нервните клетки и стимулира възстановяването им, като с това защитава и подпомага цялостно организма.

Какви са ползите от приема на Cod Liver Oil

Рибено масло от черен дроб на Треска в комбинация с екстракт от Сминдух:

 • Подпомага сърдечно-съдовата система
 • Източник на Витамин D
 • Източник на Витамин А
 • Спомага за плодовитостта
 • Подпомага функциите на мозъка и подобрява паметта

Действие: Благоприятства имунната система

Единична доза: 1 софтгел капсула
Дози в опаковка: 60

                                                               Начин на приемане:

Приемайте по една софтгел капсула по време на хранене, но не повече от 3 софтгел капсули на ден.

Ако се спазва дневната доза за прием, този продукт може да се приема без прекъсване.

                                                                      СЪСТАВ:

Активни съставки в единична доза: 1 софтгел капсула - 1000 мг
Рибено масло от черен дроб на Треска: 880 мг
Натурален източник на: Витамин D3 и Витамин А

Други натурални съставки:
Сминдух екстракт: 20 мг
Пчелен восък: 30 мг
Слънчогледов лецитин: 70 мг

                                                          

 

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмачки.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
 • Да се съхранява на места, недостъпни от малки деца.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с Вашия лекуващ лекар преди употреба, ако страдате от хронични заболявания или сте на медикаментозно лечение.

Внимание: Ако почувствате дискомфорт след приема на този продукт, Ви молим да преустановите приема на продукта. Възможно е да имате индивидуална непоносимост към някоя то съставките

Съхранение: При температура до 25°C на сухо и тъмно място.

 

 

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.