Hyper AminoBolic - Левцин и Левзея

 • Марка: CVETITA HERBAL

Какво представлява Хипер АминоБолик  капсули-Левцин и Левзея 

Левзея в Hyper AminoBolic има силно адаптогенно и тонизиращо действие. Препоръчва се да се приема при високи умствени и физически натоварвания, при повишена умора, намалена работоспособност, стресови ситуации, загуба на сън и апетит, понижено настроение. Този продукт въздейства благоприятно върху нервната система, намалява раздразнението, премахва главоболието и помага при депресивни състояния. Препоръчва се използването на този продукт при психични разстройства, в това число и шизофрения. При вегето-съдова дистония добавката значително облекчава състоянието, оказва общо укрепващо действие върху организма и придава сили и бодрост. Стимулиращият ефект на Хипер АминоБолик  капсули е толкова силен, че се препоръчва да се избягва приемът му вечер преди сън. Но не само че не пречи на съня, а дори обратното – помага да се избавим от безсънието и да се наспим и да възстановим силите си за по-кратък период от време.С помощта на Hyper AminoBolic  от Cvetita Herbal се нормализира артериалното налягане, подобряват се показателите на хемоглобина и количеството на червените кръвни телца. Действа добре и при астенични състояния. Тази хранителна добавка оказва разширяващо съдовете действие, увеличава скоростта на движението на кръвта и стимулира съкращението на сърдечния мускул.

Може да се използва и при алкохолна интоксикация, за излизане от състоянието на махмурлука и за облекчаване на абстиненцията към алкохол. Освен това помага раните да зараснат по-бързо, при счупване костите да заздравяват по-скоро, а също и при захарен диабет за понижаване нивата на захарта, при злокачествени образувания като средство за стопиране на образуването на тумори.

В периода на менопауза Хипер АминоБолик  помага на жените да намалят негативните симптоми, а по време на ПМС да се преборят с капризите на настроението си, с прекалената чувствителност и раздразнителност. За по-възрастните мъже се препоръчва употребата на добавката за повишаване на потентността и за усилване на сексуалното желание.

Hyper AminoBolic капсули стимулира синтеза на белтък, което помага за увеличаване на мускулната маса при спортистите и е полезно за всички хора, които се трудят усилено физически. Добавката влияе положително върху спортните резултати и укрепва нервните, което помага на психиката да се балансира, защитава от стресове и излишни емоции. При това, левзея усилва двигателната активност и ускорява рефлексите. Този продукт има силно антиоксидантно действие и притежава подмладяващ ефект.

Другата главна съставка в съдържанието на Хипер АминоБолик  левцин. Неговата роля има огромно значение в живота на човека. Той увеличава нивата на захарта, азотния баланс, намалява умората, защитава мускулната тъкан и участва в произвеждането на протеини в тялото. Също така укрепва имунитета и е източник на енергия.

Продуктът Hyper AminoBolic на капсули помага при чернодробни заболявания, мускулна дистрофия, токсикоза и болести на нервната система. Левцин е една от незаменимите аминокиселини и повишаването на неговите нива в тялото предизвиква синтез на белтъци в мускулната тъкан и клети.

Много изследвания, проведени по повод на въздействието на левцин, са показали, че той действително намалява разграждането на белтъчините в мускулните тъкани по време на физически натоварвания или тренировки. А освен това оказва грандиозно влияние на анаболизма. Доказано е и че намалява мускулната умора и помага за по-доброто възстановяване на организма след изнурителна тренировка.

Отново благодарение на левцин в Хипер АминоБолик капсули, се регулира нивото на глюкозата в кръвта. Това се обяснява с обстоятелството, че при разпада на левцина се образуват глутамин и аланин, които са аминокиселини, участващи в процеса на съхраняване на глюкозата в човешкия организъм. Благодарение на този продължителен цикъл се образува чернодробна глюкоза, а освен това нивата и се поддържат постоянно. В този случай левцин играе ролята на строителен материал за поява на глюкоза в черния дроб.

Що се касае до ефекта на Hyper AminoBolic  при спортни диети, то тук този продукт има уникалната способност да гори глюкозата чрез стимулиране процеса глюкоза-аланин. Благодарение на това в организма на човека нивата на захарта се задържат в норма. А също така се запазва необходимата мускулна маса, която не намалява при различни диети. Тази хранителна добавка помага да се намалят мастните отлагания, да се повиши трудоспособността и издръжливостта при трениране и голямо физическо напрежение.

 • Левцинът е основна незаменима аминокиселина, необходима за постигането на желаната мускулна структура
 • Подобрява протеиновия синтез
 • Стимулира мускулния растеж и екстремното покачване на чиста мускулна маса
 • Предпазва от загуба на мускулна маса по време на диета
 • Уникална анаболна комбинация за максимални натурални резултати
 • Спомага за по-добро усвояване на храната
 • Тонизира и дава енергия на мускулите и тялото
 • Подпомага контрола на нивата на кръвната захар
 • Благоприятства бързото изгаряне на излишни мазнини
 • Допринася за по-бързато възстановяване след физическо натоварване и активни тренировки

Начин на употреба:

Дози в опаковката: 50.

Единична доза: 2 капсули.

Два пъти дневно по 2 капсули, според тренировъчния цикъл - преди и след тренировка.

В дни на почивка от тренировки - сутрин и след обяд.

За максимални резултати е добре да се приема до 12 седмици (3 месеца). След период на почивка от около 2 - 3 седмици,цикълът може да се повтори.

 

Състав:

Левцин, екстракт от Левзея, желатинова капсула.

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Левцин 1260 мг **
Екстракт от левзея 140 мг **

Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.

 

 

hyper-aminobolic-my_fitness_life_4.jpg
35,00 BGN
Базова цена:35,00 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти