View My Stats
 • Производител: CVETITA HERBAL

MILITARY Force Pack

70,00 BGN
+ -
 • Спомага за по-бързото достигане на хранителни вещества до мускулите
 • Подобрява циркулацията на кръвта
 • Стимулира имунитета и издръжливостта
 • Подпомага зарастването на рани и фрактури
 • Улеснява изхвърлянето на остатъчните вещества, останали след разпада на белтъчините

 

AKG Аргининът представлява есенциална аминокиселина, имаща голяма роля за възстановяването в стресови за организма състояния, като: травми, изгаряния, възпаления и други. Аргининът има ключово участие в процесите на клетъчното делене. Друго негово свойство е, че редуцира продължителността на лечението на рани и е особено важен елемент в заздравяването на костните фрактури. Аргининът участва в изграждането на мускулната тъкан, като се включва в състава на протеините. Освен това подобрява физическата работоспособност и общо подобрява имунните функции.

L-Carnitine представлява непротеинова аминокиселина (съединение), която се синтезира самостоятелно в човешкото тяло. Този синтез се случва под влиянието на някои важни витамини като С (аскорбинова киселина) и някои витамини от B групата (В3, B6). L-Carnitine е витаминоподобен елемент и се произвежда от есенциалните аминокиселини лизин и метионин, които са незаменими и не се синтезират самостоятелно в организма. Л-Карнитин тартрат представлява една от формите му, за която е известно, че е бързоусвояема в сравнение с други форми. L-Carnitine има огромно участие в мобилността и транспортирането на т.нар. мини вериги от мастни киселини до митохондриите. Както знаем, митохондриите са двумембранни клетъчни органели, чиято функция е извършване на клетъчното дишане. С други думи те са отговорни за производството на енергия. Тази енергия се произвежда под формата на аденозин трифосфат (АТФ), който е основният енергиен източник за клетката.

Левзеята е растение, богато на лечебни свойства от различен характер. Екстрактът от Левзея корен намира приложение, както в народната, така и в научната медицина. Екстрактът от Левзея корен се извлича по определена , специална технология.
Екстрактът от Левзея корен е натурален адаптоген, благодарение на това съдейства на организма да се справи с физическото или психическо натоварване и стрес. 
Сибирски Женшен екстракт Сибирският Женшен е известен и под друго наименование - Елеутерокок. Сибирският Женшен е бодлив храст със силно разклонено коренище. Смята се за един от найсилните адаптогени.  Специфичният фитохимичен състав на Сибирския женшен влияе активиращо на нервната система и мозъчната дейност, оптимизира кръвообращението, подкрепя черния дроб в задачата му да пречиства и детоксикира тялото, съдейства хормоналния баланс, подтиква ускореното производство на Т-лимфоцитите. Цялостното действие на Сибирския женшен подпомага организма и го прави по-здрав и по-устойчив.

 Мурсалският чай е многогодишно растение, смятано за билка с несравнима лековита сила. Екстрактът от Мурсалски чай има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Понижава кръвното налягане и съответно редуцира риска от сърдечен инфаркт и инсулт. Поради високото съдържание на дъбилните вещества танини и етерични масла, екстрактът от Мурсалски чай е използван за лечение на болести на дихателната и отделителната система. Екстрактът от Мурсалски чай действа благоприятно и при проблеми с бъбреците и ендокринната система. Помага при чернодробни и бъбречни заболявания, тъй като съдържа мощен минерален комплекс - желязо, мед, кобалт, цинк, калий, магнезий, натрий и др.

Магарешкият бодил представлява трънлива билка, която е ценена поради своето съдържание. Съставът й е изграден от есенциални мазнини, флавоноидни съединения, ненаситени мастни киселини и други. Компонентът, който прави тази билка изключителна е Силимарин. Силимаринът представлява флавоноиден комплекс, съдържащ силибин, силидианин и силихрисин. Ефективността на силимарина се състои в способността му да променя структурата на мембраните на чернодробните клетки, като така не позволява навлизане на отровни вещества в тях. Посредством свойствата си, екстрактът от Магарешки бодил е активен в стимулиране производството на важни чернодробни ензими, като по този начин улеснява и подобрява функциите на черния дроб, защитава и регенерира клетките в организма.

Зеленият чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния ни дроб и тънките черва и това води до намаляване на теглото и телесните мазнини. В зеленият чай се съдържат огромни дози витамин С и витамин Р. Витамин Р укрепва стените на капилярите, намалява тяхната крехкост и разрушаването им, особено при по-възрастните хора. Витамин C (аскорбиновата киселина) пък представлява важен водоразтворим витамин, който е от жизнено значение за нашия организъм. Всеизвестно е, че Зеленият чай е мощен антиоксидант. Той спомага за неутрализирането на свободните радикали в човешкото тяло т.е. забавя стареенето.
Екстрактът от Зелен чай стимулира произвеждането на хормона Норадреналин, който пък помага за бързото изгаряне на калории. Екстрактът от Зелен чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния дроб и тънките черва и това води до намаляване на теглото и телесните мазнини.

 
 
 
 
 
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:
 
 
Препоръчителен дневен прием: Една капсула сутрин на гладно или 1 час преди тренировка.
За активно спортуващи или професионални атлети: Може да се приемат по 2 капсули 1 час преди тренировка.
Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.
 
 
 
СЪСТАВ:
 
 
Съдържание 1 капсула (1110 мг.)
Аргинин AAKG 388,5 мг. (35%)
Л-Карнитин тартрат  333 мг. (30%)
Левзея екстракт от корен 111 мг. (10%)
Сибирски Женшен екстракт 111 мг. (10%)
Мурсалски чай екстракт 55,5 мг. (5%)
Магарешки бодил екстракт 55,5 мг. (5%)
Зелен чай екстракт 55,5 мг. (5%)
 
 
Съдържание  2 капсули (2200 мг.)
Аргинин AAKG  777 мг. (35%)
Л-Карнитин тартрат   666 мг. (30%)
Левзея екстракт от корен  222 мг. (10%)
Сибирски Женшен екстракт  222 мг. (10%)
Мурсалски чай екстракт  111 мг. (5%)
Магарешки бодил екстракт 111 мг. (5%)
Зелен чай екстракт 111 мг. (5%)
 
 
Apгинин AAKG,  Л-Kapнитин тapтpaт, Лeвзeя ĸopeн eĸcтpaĸт, Cибиpcĸи Жeншeн eĸcтpaĸт, Cибиpcĸи Жeншeн eĸcтpaĸт, Mypcaлcĸи чaй eĸcтpaĸт, Maгapeшĸи бoдил eĸcтpaĸт, Зeлeн чaй eĸcтpaĸт, Жeлaтинoвa ĸaпcyлa.
 
 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.
 • Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
 • Съхранявайте на  недостъпно от деца място.
 
Подобни продукти