View My Stats

MILITARY Force Pack

70,00 BGN
 • Производител: CVETITA HERBAL
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Спомага за по-бързото достигане на хранителни вещества до мускулите
 • Подобрява циркулацията на кръвта
 • Стимулира имунитета и издръжливостта
 • Подпомага зарастването на рани и фрактури
 • Улеснява изхвърлянето на остатъчните вещества, останали след разпада на белтъчините

 

AKG Аргининът представлява есенциална аминокиселина, имаща голяма роля за възстановяването в стресови за организма състояния, като: травми, изгаряния, възпаления и други. Аргининът има ключово участие в процесите на клетъчното делене. Друго негово свойство е, че редуцира продължителността на лечението на рани и е особено важен елемент в заздравяването на костните фрактури. Аргининът участва в изграждането на мускулната тъкан, като се включва в състава на протеините. Освен това подобрява физическата работоспособност и общо подобрява имунните функции.

L-Carnitine представлява непротеинова аминокиселина (съединение), която се синтезира самостоятелно в човешкото тяло. Този синтез се случва под влиянието на някои важни витамини като С (аскорбинова киселина) и някои витамини от B групата (В3, B6). L-Carnitine е витаминоподобен елемент и се произвежда от есенциалните аминокиселини лизин и метионин, които са незаменими и не се синтезират самостоятелно в организма. Л-Карнитин тартрат представлява една от формите му, за която е известно, че е бързоусвояема в сравнение с други форми. L-Carnitine има огромно участие в мобилността и транспортирането на т.нар. мини вериги от мастни киселини до митохондриите. Както знаем, митохондриите са двумембранни клетъчни органели, чиято функция е извършване на клетъчното дишане. С други думи те са отговорни за производството на енергия. Тази енергия се произвежда под формата на аденозин трифосфат (АТФ), който е основният енергиен източник за клетката.

Левзеята е растение, богато на лечебни свойства от различен характер. Екстрактът от Левзея корен намира приложение, както в народната, така и в научната медицина. Екстрактът от Левзея корен се извлича по определена , специална технология.
Екстрактът от Левзея корен е натурален адаптоген, благодарение на това съдейства на организма да се справи с физическото или психическо натоварване и стрес. 
Сибирски Женшен екстракт Сибирският Женшен е известен и под друго наименование - Елеутерокок. Сибирският Женшен е бодлив храст със силно разклонено коренище. Смята се за един от найсилните адаптогени.  Специфичният фитохимичен състав на Сибирския женшен влияе активиращо на нервната система и мозъчната дейност, оптимизира кръвообращението, подкрепя черния дроб в задачата му да пречиства и детоксикира тялото, съдейства хормоналния баланс, подтиква ускореното производство на Т-лимфоцитите. Цялостното действие на Сибирския женшен подпомага организма и го прави по-здрав и по-устойчив.

 Мурсалският чай е многогодишно растение, смятано за билка с несравнима лековита сила. Екстрактът от Мурсалски чай има тонизиращо, укрепващо и антианемично действие. Понижава кръвното налягане и съответно редуцира риска от сърдечен инфаркт и инсулт. Поради високото съдържание на дъбилните вещества танини и етерични масла, екстрактът от Мурсалски чай е използван за лечение на болести на дихателната и отделителната система. Екстрактът от Мурсалски чай действа благоприятно и при проблеми с бъбреците и ендокринната система. Помага при чернодробни и бъбречни заболявания, тъй като съдържа мощен минерален комплекс - желязо, мед, кобалт, цинк, калий, магнезий, натрий и др.

Магарешкият бодил представлява трънлива билка, която е ценена поради своето съдържание. Съставът й е изграден от есенциални мазнини, флавоноидни съединения, ненаситени мастни киселини и други. Компонентът, който прави тази билка изключителна е Силимарин. Силимаринът представлява флавоноиден комплекс, съдържащ силибин, силидианин и силихрисин. Ефективността на силимарина се състои в способността му да променя структурата на мембраните на чернодробните клетки, като така не позволява навлизане на отровни вещества в тях. Посредством свойствата си, екстрактът от Магарешки бодил е активен в стимулиране производството на важни чернодробни ензими, като по този начин улеснява и подобрява функциите на черния дроб, защитава и регенерира клетките в организма.

Зеленият чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния ни дроб и тънките черва и това води до намаляване на теглото и телесните мазнини. В зеленият чай се съдържат огромни дози витамин С и витамин Р. Витамин Р укрепва стените на капилярите, намалява тяхната крехкост и разрушаването им, особено при по-възрастните хора. Витамин C (аскорбиновата киселина) пък представлява важен водоразтворим витамин, който е от жизнено значение за нашия организъм. Всеизвестно е, че Зеленият чай е мощен антиоксидант. Той спомага за неутрализирането на свободните радикали в човешкото тяло т.е. забавя стареенето.
Екстрактът от Зелен чай стимулира произвеждането на хормона Норадреналин, който пък помага за бързото изгаряне на калории. Екстрактът от Зелен чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния дроб и тънките черва и това води до намаляване на теглото и телесните мазнини.

 
 
 
 
 
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:
 
 
Препоръчителен дневен прием: Една капсула сутрин на гладно или 1 час преди тренировка.
За активно спортуващи или професионални атлети: Може да се приемат по 2 капсули 1 час преди тренировка.
Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.
 
 
 
СЪСТАВ:
 
 
Съдържание 1 капсула (1110 мг.)
Аргинин AAKG 388,5 мг. (35%)
Л-Карнитин тартрат  333 мг. (30%)
Левзея екстракт от корен 111 мг. (10%)
Сибирски Женшен екстракт 111 мг. (10%)
Мурсалски чай екстракт 55,5 мг. (5%)
Магарешки бодил екстракт 55,5 мг. (5%)
Зелен чай екстракт 55,5 мг. (5%)
 
 
Съдържание  2 капсули (2200 мг.)
Аргинин AAKG  777 мг. (35%)
Л-Карнитин тартрат   666 мг. (30%)
Левзея екстракт от корен  222 мг. (10%)
Сибирски Женшен екстракт  222 мг. (10%)
Мурсалски чай екстракт  111 мг. (5%)
Магарешки бодил екстракт 111 мг. (5%)
Зелен чай екстракт 111 мг. (5%)
 
 
Apгинин AAKG,  Л-Kapнитин тapтpaт, Лeвзeя ĸopeн eĸcтpaĸт, Cибиpcĸи Жeншeн eĸcтpaĸт, Cибиpcĸи Жeншeн eĸcтpaĸт, Mypcaлcĸи чaй eĸcтpaĸт, Maгapeшĸи бoдил eĸcтpaĸт, Зeлeн чaй eĸcтpaĸт, Жeлaтинoвa ĸaпcyлa.
 
 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.
 • Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
 • Съхранявайте на  недостъпно от деца място.
 
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.