ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Диетичен гел

 • Производител: MYPROTEIN

Диетичен гел е уникален концентриран гел, съдържащ множество съставки включващи: Глюкоманан, водноразтворима влакнина, която се добива от корените на konjac, Карнитин и екстракт от зелен чай.Диетичен гел има комбинация от съставки, която помага на всеки, който иска да промени начина, по който изглежда при положение, че е в комбинация със здравословна диета и правилен начин на тренировка.Диетичен гел е идеален за всеки на стриктен режим на хранене и тренировка, който иска да подобри фигурата си. За оптимални резултати консумирайте едно саше 30-60 минути преди хранене, като прибавите гела към чаша вода, за да придобиете чувството на ситост по-бързо по време на самото хранене.

 • Съдържа бленд от Карнитин, Glucomannan, и екстракт от зелен чай.
 • 13 калории в доза
 • Подпомага изгарянето на мазнините
                                                                    Начин на употреба

  Добавете едно саше към 250мл вода. Консумирайте 3 пъти дневно. За оптимални резултати 15 минути преди хранене. Внимание: Опасност от задавяне за хората, които страдат от затруднено преглъщане. Моля, поглъщайте обилно количество течности.

  Съхранявайте на хладно и сухо място, далече от пряка слънчева светлина. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Този продукт е хранителна добавка и затова не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от достъпа на малки деца.

   

                                                                                Съставки

  Lemon & Lime Flavour: Вода, Acid ( Лимонена киселина), фибри от глюкоманан, Natural Аромати, N-Acetyl-L-Carnitine, Екстракт от зелен чай, Подсладители (Сукралоза), Preservative (калиев сорбат).

  Orange Flavour: Вода, Acid ( Лимонена киселина), фибри от глюкоманан, Natural Аромати, N-Acetyl-L-Carnitine, Екстракт от зелен чай, Цвят (Бета-Каротен), Подсладители (Сукралоза), Preservative (калиев сорбат).

   

                                                                 Хранителна информация

  Доза - 1 Саше (70g)

  Дози в опаковка - 21 Сашета

  Хранителна информация

    На 100гр. В едно саше (70g)
  Енергия 52 kJ / 13 kcal 36 kJ / 9 kcal
  Мазнини 0 g 0 g
    от които наситени 0 g 0 g
  Въглехидрати 1.1 g 0.8 g
    от които захари 0 g 0 g
  Фибри 1.5 g 1.1 g
  Белтъчини 0 g 0 g
  сол 0 g 0 g
  Глюкоманан 1.43 g 1 g
  L Carnitine 214 mg 150 mg
  Екстракт от зелен чай 142 mg 100 mg

   

  Хранителната информация се основава на версията Lemon & Lime Flavour, когато при избора на алтернативен вкус хранителните стойности могат да варират

69,00 BGN
Базова цена:69,00 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти