• Производител: DYMATIZE

Elite 100% Whey Protein

60,00 BGN
+ -

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА DYMATIZE ELITE 100% WHEY PROTEIN

DYMATIZE ELITE 100% Whey Protein е суроватъчен хидролизиран протеин – концентрат, който можете да намерите в опаковка от 2100 грама. Хидролизацията е процес, чрез който белтъчините биват абсорбирани по-бързо в стомашно-чревния тракт и съответно са по-лесно достъпни за употреба от тялото, което прави възстановяването след тренировка по-ефективно. 

Концентрат и изолат са двата основни вида суроватъчен протеин. Изолатът предоставя белтъчини във всяка доза от кутията, които са почти напълно изчистени от въглехидрати и мазнини. Това го прави предпочитания вариант от множество хора, които целят изчистване или чисто покачване на мускулна маса.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ DYMATIZE ELITE 100% WHEY PROTEIN

DYMATIZE ELITE 100% Whey Protein е бързоразтворим и бързо усвоим протеин на прах, което го прави изключително желан от всеки интензивно трениращ атлет, който не желае да изгуби и грам мускулна маса.

Разнообразието в предлаганите от нас вкусове на протеина ще задоволи нуждите на всеки за сладко. Това прави приема на прахова добавка желан заместител на рафинираната захар за хората, които имат слабост към сладкото. 

Освен обикновен протеинов шейк можете да се развихрите в кухнята и да си направите всякакви десертни рецепти с DYMATIZE ELITE 100% Whey Protein, които са богати на белтъчини. Това едновременно ще ви засити, ще ви помогне лесно да си набавите необходимите белтъчини за деня и ще потуши желанието ви за сладко. 

Формулата му го прави перфектно разтворим. Действието му е бързо и ефикасно. С него ще успеете да достигнете целите си в спорта, без значение дали желаете да покачите мускулната си маса, да свалите няколко излишни килограма за лятото, или просто да си набавяте дневната доза белтъчини по лесен начин.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА DYMATIZE ELITE 100% WHEY PROTEIN:

 • Осигурява 24 гр протеин на доза
 • Ниско съдържание на мазнини
 • Минимално въглехидратно съдържание
 • Не съдържа аспартам
 • Отлична разтворимост
 • Невероятен вкус

Dymatize Elite 100% Whey Protein ще Ви осигури най-пълноценния протеин-суроватъчния, който  е пълноценна грижа за вашите мускули и гарантира  постоянна мускулна маса. Този суроватъчен протеин е бързо усвоим, което означава  мигновено възстановяване на изгубените през тренировката аминокиселини.

Суроватъчния протеин в Dymatize Elite 100% Whey Protein се отличава с идеален  баланс между заменими и незаменими аминокиселини. Освен това, той е изключително богат на аминокиселини с разклонена верига-ВСАА. Благодарение на това, вашето тяло ще поддържа повишен азотен баланс. Аминокиселините с разклонена верига са за разлика от други аминокиселини,  насърчават  бързо растежа на мускулите, тъй като те могат да се метаболизират директно в мускулната тъкан.

Dymatize Elite 100% Whey Protein не само осигурява основните строителни блокове за натрупване на маса, но също така може да окаже анаболно въздействие, тъй  като стимулира синтеза на протеини, а едновременно с това намалява загубата им от мускулната тъкан. Суроватъчния протеин в  Elite Whey има най-високата биологична стойност от всеки друг протеин, което означава че вашето  тяло ще го усвоява и използва по най-добрият и пълноценен начин.

Dymatize Elite 100% Whey Protein е продукт, с който ще си гарантирате перфектна  следтренировъчна грижа за вашите мускули.  След тренировка мускулите имат незабавна  нужда от храна, но не от каквато и да е, а от  протеин. Най-добрият източник пълноценния суроватъчен протеин, усвояващ се  бързо и лесно, който Dymatize Elite 100% Whey Protein ще Ви достави.

Също така, формулата на Dymatize Elite 100% Whey Protein  е обогатена със стомашни ензими ,които спомагат за лесното и пълноценно  усвояване на протеина. Един от тези ензими е Аминоген, който включва в себе си специално подбрани стомашни ензими. Аминогенът разтваря белтъка и по този начин става максимално усвоим от организма. Dymatize Elite 100% Whey Protein е добавка, която ще Ви помогне да постигнете максимално качествена мускулна маса. Ако не желаете компромиси със себе си и усилията си, това е продукта за Вас!

 • Осигурява 24 гр протеин на доза
 • Ниско съдържание на мазнини
 • Минимално въглехидратно съдържание
 • Не съдържа аспартам
 • Отлична разтворимост
 • Невероятен вкус

 

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте 1 доза преди тренировка, след тренировка, след ставане, заедно с храна бедна на белтъчини.

Съдържание: 2100 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 36 грама
порции на опаковка: 59
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция

 

СЪСТАВ:

 

 

Amount per 36 gr 100 gr
Kilocalories 130 370
Kilojoule 540 1550
Protein 25 gr 71 gr
Total Carbohydrate 3 gr 10 gr
of which Sugar 1 gr 4 gr
Total Fat 1.5 gr 5 gr
of which saturates 1 gr 2.5 gr
Fibre 1 gr 3 gr
Sodium 0.12 gr 0.34 gr
Potassium 220 mg 620 mg
Calcium 210 mg 600 mg

суроватъчна протеинова смес (суроватъчен протеинов концентрат, суроватъчен протеинов изолат, хидролизиран суроватъчен протеинов концентрат), бразилска основа за кафе, полидекстроза, соев лецитин, натурални и изкуствени аромати, калиев хлорид, какао на прах (обработена с алкал) сол, кофеин безводен, смес от венци (целулозна смола, ксантанова смола, карагенан), ацесулфам калий, сукралоза, стевиол, гликозиди (стевия).

Съдържа мляко и соя.