• Производител: ELITE LABS USA

METABOLIC TEST

METABOLIC TEST                         

                                                                                                                                          METABOLIC TEST

 

Когато тестостеронът ви е по-висок, можете да го усетите. Чувствате се мощни във фитнеса.Вашата енергия, стремеж и увереност се повишават. И се чувствате абсолютно алфа AF. Чувството е фантастично. Особено, когато мускулите ви растат по-бързо и също стават по-силни.Ако нямате  това усещане? Тогава го получете с Metabolic Test™.

Тази протестостеронова формула доставя тласък, който наистина можете да почувствате, и осигурява клинично доказаните и патентовани съставки, от които се нуждаете, за да повишите тестостерона си, да увеличите свободния тестостерон, да намалите кортизола, да балансирате естрогена, да натрупате повече мускули и да се забавлявате повече в спалня. Най-хубавото е, че са нужни само 7 дни, за да започнете да работи.

KSM-66® Ashwagandha,е мощен, патентован и клинично доказан адаптоген.Тази съставка може да повиши тестостерона ви с 434% и също така помага за изграждането на по-големи ръце.

Metabolic Test™ повишава либидото.

Наличието на твърде много естроген може да ви попречи при изграждането на здрава, изсечена и мощна физика.Това е така, защото твърде много естроген може да понижи тестостерона, да намали чистата мускулатура, да увеличи телесните мазнини (мъжки цици, някой?) и да ви накара да изглеждате меки. Може дори да доведе до слабо сексуално желание и по-меки ерекции.

С Metabolic Test™ ще получавате 200 mg дииндолилметан (DIM) всеки ден, за да помогнете за балансиране и поддържане на здравословни нива на естроген в тялото ви.

Metabolic Test™ работи за вашето тяло, а не срещу него.
Metabolic Test™ е предназначен за безопасно и естествено стимулиране на производството на тестостерон в тялото ви, повишавайки го по-високо в нормалните, здравословни граници. И за разлика от използването на PEDs и SARMS, няма да имате нужда от PCT, когато сте готови. Просто прекъсвайте за 4 седмици след всеки цикъл от 8 седмици, преди да използвате отново Metabolic Test™.

Metabolic Test™ доставя тласък, който наистина можете да почувствате, и резултати, които можете да видите. Така че вземете бутилка Metabolic Test™ днес и започнете да изглеждате, да се чувствате и да се представяте най-добре!

 

 

 

                                                                                     НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

Вземете 1 капсула сутрин със закуска и още 1 капсули през нощта или с вечеря, или с протеинов шейк около 1 час преди лягане. 
За по добри резултати
Вземете 2 капсули сутрин със закуска и още 2 капсули през нощта или с вечеря, или с протеинов шейк около 1 час преди лягане.

Колко време мога да взема метаболитен тест, преди да се нуждая от почивка?

Метаболитният тест ™ осигурява бързо, мощно повишаване на естествения тестостерон. Поради тази причина е най-добре да използвате метаболитен тест ™ в продължение на 8 седмици. След 8 седмици дайте почивка на тялото си, като си вземете 4 седмици почивка, преди отново да използвате метаболитен тест ™.

 

                                                                                            СЪСТАВ:

 

 

 

 

Какво друго мога да взема с Metabolic T ™?

Това зависи от вашите цели. Ако целта ви е да натрупате сила и / или да изградите стройни мускули, препоръчваме да приемате метаболитен тест ™ със 100% протеин IsoBlend ™, metabolic BURN, Pre-Rage ™.

Ако целта ви е да загубите мазнини, помислете за подреждане на метаболитен тест ™ с метаболитно изгаряне ™. Това е абсолютно чудовище при унищожаване на телесните мазнини и използването на метаболитен тест ™ заедно с него наистина може да помогне за увеличаване на начина, по който тялото ви изгаря мазнини за гориво.

† Тези твърдения не са оценявани от Администрацията по храните и лекарствата. Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение, лечение или предотвратяване на някакво заболяване.