View My Stats

Elite Labs USA

Elite Labs USA

В Elite Labs USA сме фокусирани върху авангардни иновации. Видът на иновацията, който отнема страхотна идея и я прави по-голяма. Видът на иновацията, който ви кара да казвате “ Wow ” всеки път, когато го използвате.Всеки продукт на Elite Labs USA е основан на солидни научни данни и предоставя ефикасни количества ключови съставки, клинично доказано, че работят в реални хора.

С над 20 години разнообразен опит в науката за спортно хранене, Elite Labs USA е посветен на разработването и производството само на най-висококачествени спортни добавки, които надвишават вашите очаквания – всеки път.

Не е нужно да сте елитен или професионален спортист, културист или повдигащ сила, за да използвате нашите формули. Но ако това е нивото на производителност, към което се стремите да постигнете, нека продуктите на Elite Labs USA ви помогнат да ви отведат там.

В ELITE LABS USA СМЕ АНГАЖИРАНИ С ELITE QUALITY.

Когато купувате продукт на Elite Labs USA, искаме да имате увереността да знаете, че това, което е посочено на етикета, е точно това, което е вътре в продукта, който държите. Нищо повече, нищо по-малко. Това означава, че няма скрити съставки, няма нежелани замърсители и най-важното - няма забранени вещества.

За нас качеството е всичко.Ето защо  Ето защо всеки продукт на Elite Labs USA се произвежда в сертифицирано за cGMP съоръжение, използвайки настоящите добри производствени практики.   И най-модерното, сложно оборудване проверява за точност чистотата и потентността на всяка съставка на нашите етикети.

В допълнение, нашето производствено съоръжение е изцяло сертифицирано по HACCP, което означава сертифициране на критичната контролна точка за анализ на опасността. Това е системен и превантивен подход, при който специалистите по осигуряване на качеството извършват ключови действия, за да помогнат за по-нататъшно намаляване или премахване на присъствието на физически, химически и биологични замърсители / опасности.

Плюс това, нашето производствено съоръжение носи и престижното сертифициране на ЕС и натурални здравни продукти ( NHP ) Сертифициране.

Заедно тези процедури и сертификати гарантират, че можем да ви предложим само най-висококачествените спортни добавки, предлагани на пазара днес.

 

КОНТАКТ С НАС:

1-800-638-6914

Elite Labs USA
100 Sonwil Drive
Buffalo NY, 14225
info@elitelabsusa.com

Elite Labs USA
Производители
Подреди по