Extreme Burner

 • Марка: CVETITA HERBAL

Extreme Burner  съчетан с правилния режим на хранене и спорт, улеснява многократно процеса на изгаряне на мазнини, спомага за преобразуването на мастните киселини в енергия, ускорява притока на кислород до мускулите, дава сила за продължителни и интензивни тренировки, улеснява възстановяването след тежки физически натоварвания и предпазва от появата на мускулна треска. А за жените, Екстрийм бърнър е мощна комбинация от три активни съставки за постигане на желаната фигура, има силно антиоксидантно действие, подобрява тонуса и имунния отговор на организма, стимулира обмяната на веществата и одпомага изхвърлянето на токсини от организма.

Джинджифил добре известен като подправка в кулинариятa, която се използва от векове за лечението на много здравословни проблеми. Присъства в редица рецепти, тъй като притежава пречистващ ефект и подпомага процеса на изгаряне на мазнини и отслабване. Джинджифилът оказва диуретичен ефект, който стимулира извеждането на задържаните течности и предпазва от възпаления.

Зелен Чай стимулира произвеждането на хормона норадреналин, който пък помага за бързото изгаряне на калории. Освен това, зеления чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния ни дроб и тънките черва и така, той води до намаляване на теглото и телесните мазнини.

 

Л-Карнитин - Всички знаем, че аминокиселините изграждат белтъчините, които от своя страна са основният градивен компонент на всяка клетка. Но има и аминокиселини, които не се използват в белтъчния синтез или като невротрансмитери. Пример за това е карнитинът — витаминоподобно съединение, което се синтезира от есенциалните аминокиселини лизин и метионин при наличието на достатъчно количество витамини B3 (ниацин), B6 (пиродоксин), B9 (фолиева киселина), B12, витамин C и желязо (недостигът, на който и да е от тези микроелементи, ограничава синтезата на карнитин). Л карнитин е една от трите форми на съединението (другите две са пропионил- Л карнитинът и ацетил- Л карнитинът). 95% от Л карнитинът в тялото е концентриран в скелетната мускулатура, а останалите 5% — в сърцето и черния дроб.

 Л-карнитин подобрява възстановяването и облекчава мускулната треска, възпрепятствайки образуването на млечна киселина и повишавайки притока на кръв към уморените мускули. Натрупването на млечна киселина води до мускулни болки и намалена физическа продуктивност. Тоест, ако организмът произвежда по-малко от тази киселина и я изчиства по-бързо, ще се възстановяваме оптимално.

Предимства при приема на  Extreme Burner

При Мъжете:

 • В съчетание с правилния режим на хранене и спорт, улеснява многократно процеса на изгаряне на мазнини;

 • Спомага за преобразуването на мастните киселини в енергия;

 • Ускорява притока на кислород до мускулите;

 • Дава сила за продължителни и интензивни тренировки;

 • Улеснява възстановяването след тежки физически натоварвания;

 • Предпазва от появата на мускулна треска.

 • Термогенен Фетбърнър


При Жените:

 • Мощна комбинация от три активни съставки за постигане на желаната фигура;

 • Силно антиоксидантно действие;

 • Подобрява тонуса и имунния отговор на организма;

 • Стимулира обмяната на веществата;

 • Подпомага изхвърлянето на токсини от организма.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Дози в опаковката: 100 капсули

Единична доза: 1 капсулa.

Дневна доза: 1 капсула.

 Една капсула сутрин на гладно или 1 час преди тренировка.
За активно спортуващи или професионални атлети: Може да се приемат по 2 капсули 1 час преди тренировка.

За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

 

Състав:

Л-Карнитин тартрат, Джинджифил, Зелен чай екстракт, желатинова капсула.

Л-Карнитин тартрат – 840 мг.(70%);
Джинджифил – 180 мг.(15%);
Зелен чай екстракт – 180 мг.(15%).

 

Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.

 

 

extreme_burner-_my_fitness_life_3.jpg
37,99 BGN
Базова цена:37,99 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти