View My Stats

ФЕТБЪРНЪРИ без СТИМУЛАНТИ

Фетбърнърите без стимуланти са хранителни добавки, които са предназначени да спомагат за изгарянето на мазнини, без да съдържат стимуланти като кофеин или йохимбин. Тези добавки могат да бъдат добър вариант за хора, които са чувствителни към стимуланти или които търсят по-нежен начин за отслабване.

Някои от най-често срещаните съставки в фетбърнърите без стимуланти включват:**

 • L-карнитин: L-карнитинът е аминокиселина, която помага за транспортирането на мастните киселини до митохондриите на клетките, където се изгарят за енергия.
  Изображение на Lкарнитин
 • Екстракт от зелен чай: Екстрактът от зелен чай съдържа катехини, които са антиоксиданти, които могат да помогнат за повишаване на метаболизма и изгарянето на мазнини.
 • Екстракт от гарциния камбоджа: Екстрактът от гарциния камбоджа съдържа хидроксилимонена киселина (HCA), която е съединение, което може да помогне за потискане на апетита и изгарянето на мазнини.
  Изображение на Екстракт от гарциния камбоджа
 • Хром: Хромът е минерал, който може да помогне за регулирането на нивата на кръвната захар и инсулина, което може да помогне за изгарянето на мазнини и предотвратяване на съхранението на мазнини.
 • CLA (конюгирана линолова киселина): CLA е вид мастна киселина, която може да помогне за намаляване на телесните мазнини и увеличаване на мускулната маса.
  Изображение на CLA (конюгирана линолова киселина)
  CLA (конюгирана линолова киселина)

Фетбърнърите без стимуланти обикновено се считат за безопасни за повечето хора, но е важно да се консултирате с вашия лекар, преди да ги използвате, особено ако имате някакви здравословни проблеми.

Ето някои съвети за безопасно използване на фетбърнъри без стимуланти:

 • Започнете с ниска доза и постепенно я увеличавайте, докато намерите това, което работи за вас.
 • Не приемайте фетбърнъри без стимуланти, ако сте бременна или кърмите.
 • Не приемайте фетбърнъри без стимуланти, ако имате някакви здравословни проблеми.
 • Не приемайте фетбърнъри без стимуланти, ако приемате други лекарства.

Ако изпитвате странични ефекти от приема на фетбърнъри без стимуланти, като стомашно разстройство, гадене или главоболие, спрете приема и се консултирайте с вашия лекар.

ФЕТБЪРНЪРИ без СТИМУЛАНТИ
Производители
Подреди по