View My Stats

Kamagra Gold

27,60 BGN
 • Производител: Ajanta Pharma
+ -
Купи
Моля, изберете:

Kamagra 100 mg - предлагаме на вашето внимание изключително мощния и консумиран секс стимулант под формата на 4 таблетки на най-изгодната цена на пазара. Камагра голд ще ви накара да имате твърда и здрава ерекция за дълго време. След употребата ще ви предостави върховна възбуда и наслада с щастлив край след приема, ще Ви направи истински тигър под завивките. Създадена по най-нова технология подпомага за вашата наслада и получаване на ерекция без непредвиден край. Секс стимулантът няма да Ви докара гловоболие като нежеланo действиe, също така е изключително консумиран, в следствие на действието, което е ефективно и доказано с времето. Kamagra един много предпочитан лекарствен продукт поради своето качество. Камагра голд произведена за мъже, които искат да подобрят половата си мощ и да получат здрава, твърда и качествена ерекция.

Kamagra Gold ще Ви подсигури перфектен сексуален живот без никакви смущения и пречки, ще ви предостави със сигурност най-продължителната и силна ерекция, която сте имали някога и ще повиши сексуалното желание и потентността Ви на максимум. Камагра голд сходен на Виагра стимулант предназначен само и единствено за силния пол. Без значение имате ли някакви проблеми или сте напълно здрави след като опитате хапчето действието ще бъде несравнимо и ще ви накара да искате пак и пак от нашия върховен афродизиак. По време на възбудa мъжете синтезират две вещества: Cyclic GMP, хормон отговарящ за увеличаване на нивото и количество на кръвта по артериалната стена на пениса. Phosphodiesterasebtype 5 (PDE-5), противоположен на първия. Освен наличието на тези два хормона активната съставка силденафил 100 мг от своя страна затруднява действието на phosphodieserase type 5 (PDE-5). По време на полов акт възпрепядства PDE-5, което от своя страна кара половия орган да работи доста по-дълго време.

Употребата е задължително да бъде съчетана със сексуална възбуда!

 • Най-безвредният медикамент на пазара, без хормонален произход!
 • Ефектът е изключителен, в сравнение с други афродизиаци на пазара 3-7 часа.
 • Камагра 100 мг осигурява истинско удоволствие в леглото без странични ефекти.
 • Гарантираме Ви най-силната и продължителна ерекция, която някога сте получавали.
 • Прави ви истински жребец в леглото, увеличава либидото и самочувствието.
 • Употребата се препоръчва да бъде до 20 минути преди полов контакт.
 • Не употребявайте при непоносимост към sildenafil. Афродизиакът е съставен от това вещество.
 • При употребата не трябва да се употребяват нитрати или съдържащи ги сексуални стимуланти.
 • Воденето на здравословен живот, приема на плодове, зеленчуци и ядки и избягването на вредните ви навици би довело до максимален ефект.
 • В изключително редки случаи може да се появят странични ефекти като главоболие и неразположеност, които отшумяват изключително бързо.
 • За да си закупите лекарственото средство не се изисква рецепта или посещение при лекар.
 • Препоръчителната доза, съобразена с вашите нужди и джоб – едно хапче на ден.

Благодарение на Камагра Голд ще се увеличи желанието Ви за секс и ще може да изпитате оргазъм след оргазъм!

Kamagra 100 mg се приема през устата около половин час преди секс като важно да се отбележи, че може да подейства малко по-бавно, ако се приема с храна и алкохолни напитки. Само един брой на ден би помогнал да свършите задълженията си в леглото. Не трябва да употребявате повече от една таблеткa в период от 24 часа няма да доведе до по-силен ефект. Приема на хапчета трябва да се консултира със специалист, поради възможността от отделянето на някой вещества към които може да имате непоносимост или да не бъдат безопасни за самия Вас (нитрати, азотен оксид).

Приемът на Камагра при лица имащи стомашни проблеми и анемии не се препоръчва, защото може да подразни стомаха. Смесването с други лекарства, предназначени за лекуване на проблеми в леглото също е неправилно. При каквито и да е странични ефекти и при появата на симптоми като задух, алергични реакции, поява на пъпки, отоци на устните и лицето незабавно трябва да спрете употреба. Камагра най-желаният и купуван артикул, който съдържа в себе си качество на достъпна цена. Безотказното действие е утвърдило Камагра голд като един от най-популярните продукти в Европа.

Kamagra Gold / Камагра 100 мг

Камагра 100 мг най-купуваният и харесван продукт на пазара:

 • При наличие на импотентност или други смущения ще премахне излишните главоболия.
 • При прием ще усещате ефекта на хапчето Kamagra Gold до 8-9 часа
 • Бързото свършване става мит за Вас, при прием след половин час ще бъдете същински тигър под завивките и ще изпитате качествената си ерекция многократно.
 • Няма да ви позволи да свършите, ако първо не сте си свършили задачата.
 • Гарантирано най-удовлетворяващ нуждите ви стимулатор на топ цена!
 • Kamagra 100 mg ще уголеми достойнството ви в пъти повече от обикновенно
 • Най-бързодействащите произвеждани някога таблетки, които никога няма да ви предадат.
 • Сексът и удоволствието от него ще бъдат несравними, а самочувствието ви ще бъде повишено на максимум.

Принцип на действие на Камагра 100 мг?

Този продукт е разработен предимно от фармацевтичната компания Ajanata Pharma за лечение на еректилна дисфункция. Активната му съставка е 100 mg силденафил цитрат, който е идентичен по състав и количество с активната съставка на таблетката Виагра , така че може да се счита за неин генеричен еквивалент . Благодарение на своя PDE-5 инхибиторен ефект, силденафил е в състояние да осигури на потребителя си дълготрайна стабилна ерекция. Той постига това, като се абсорбира в тялото и отпуска гладката мускулатура на пениса, кръвоносните съдове, преминаващи в него, се разширяват, настъпва изобилие от кръв, кухините на пениса се изпълват с кръв и се създава ерекция .

Sildenafil субстанция, която има способността да блокира phosphodiesterase 5, причинител на ниското либидо. Силденафил не позволява действието на PDE-5 да надделее над способността да предизвика ерекция. При употреба на половин таблетка от 50 мг ще усетите също толкова силен ефект, но рискът от странична реакция, ще бъде намален наполовина. Приемът трябва да бъде умерен според вашите нужди. Не трябва да превишавате дозата с нормален прием ще получите нужните резултати. Kamagra 100 mg доказала се във времето и напълно безвреден продукт!

Колко време преди секс се пие Kamagra?

Препоръчително да се приема по схема един брой за период от 24 часа с обилно количество течност, за предпочитане вода. Спазвайте дозировката и предписанията. Камагра лидер в световен мащаб и избор на много мъже, поради изключителното си действие.

Kamagra Gold гарантирано ще ви помогне при сексуални проблеми, смущения и дисфункции. Хапчета общоприети за лечение на такива проблеми, а качеството и ефекта са напълно гарантирани. Силният пол е впечатлен, всички говорят за нея. Клиентите изпробвали медикамента са изключително впечатлени от резултата, като 9 от 10 си поръчват отново. Качеството и ненадминатият ефект говорят сами за себе си, а главният компонент е познатия sildenafil citrate който има способността да кара капилярите и вените на пениса да се разширяват. Крайният ефект води до най-мощната ерекция, която сте изпитвали някогa. Афродизиака увеличава не само либидото, а и самочуствието Ви. Всичко това трябва да се съчетае със стимулация и възбуда за изживяване на приятни емоции. Kamagra произведенa от най-добрата и доказала се с качество фармацевтична компания Ajanta Pharma Limited.

Как да използвате хапчето Камагра Голд?

Препоръчително е таблетката да се приема с много течност най-малко един час преди полов акт. Ерекция може да бъде предизвикана след час и в резултат на сексуален стимул, но максимумът е прибл. Действа след 90 минути. Резорбира се сравнително бавно, но осигурява трайна, стабилна ерекция за 8 часа, но се съобщава и за ефект с продължителност 1 ден. Разбира се, това не означава, че ще имате ерекция в продължение на 8 часа, но се разбира, че по време на периода на действие, след еякулация, след кратка регенерация, ерекцията може да се задейства отново, което е по-силно и продължително. по-дълго от средното. Друг благоприятен ефект е, че еякулацията става по-контролируема, а размерът на пениса временно се увеличава поради изобилието от кръв.Заедно горните ефекти позволяват повече, по-интензивно, по-дълготрайно и по-приятно общуване от обикновено.

 

За максимални постижения се запознайте с написаното по-долу, относно Kamagra 100 mg:

 • За да не си навлечете проблеми спазвайте безопасно посочената норма, а именно едно хапче за 24 часа!
 • Действието започва около половин час след приема, в много от случаите след по-малко време се наблюдава ефект поради изключителната сила на таблетките.
 • Има действие върху члена от 5-8 часа, но крайния ефект се усеща през целия ден.
 • Консумацията се съчетава със значително количество течности, това спомага за бързото действие на Камагра голд, препоръчително да се консумира с много вода.
 • Най-качествения афродизиак на пазара, който има страхотен ефект!
 • Не използвйте в комбинация с вредни храни, това може да доведе до забавяне на действието, съдържа вещества стимулиращи вашата ерекция, като изтласква кръвта към долната част на тялото ви, уголемява достойнството ви със значителни размери и ви кара да изпитате екстаз и несравнима наслада. Ако имате хормонални смущения, ще помогне да се преборите с тях и не само ще изпитате несрасвнима полова мощ. Благодарение на Камагра 100 мг ще докажете уменията си и ще задоволите партньорката си по начин, за който само можете да си мечтаете до сега. 

Не опитвайте Kamagara Gold 100 mg, ако:

 • - алергични към силденафил или към някоя от съставките на таблетката,
 • - ако страдате от сърдечно-съдово заболяване, ако кръвното Ви налягане варира или е високо,
 • - ако приемате лекарство за сърце, съдържащо нитратно производно или вазодилататор,
 • - ако имате тежко бъбречно или чернодробно заболяване
 • - ако имате стомашна язва.

Какви странични ефекти може да има продуктът?

По време на употребата на Kamagra Gold 100 mg нежелани реакции могат да се появят рядко и обикновено само при свръхчувствителни лица, но те са малко и леки. Може да се появят гадене, световъртеж, зачервяване на лицето, сухота в устата, запушен нос и хрема, главоболие, напр . Тези симптоми обикновено изчезват в рамките на няколко часа, докато тялото свикне със силденафил.

 

Съдържание на Kamagra Gold – Sildenafil 100 mg!
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.