View My Stats

Kamagra Oral Jelly

36,60 BGN
 • Производител: Ajanta Pharma
+ -
Купи
Моля, изберете:

KAMAGRA ORAL JELLY

КАМАГРА ГЕЛ желе е най-добрият секс стимулант на най-добрата цена. Продуктът е във вид на овкусено желе. Напълно безопасен и клинично тестван продукт за мъже. KAMAGRA Oral Jelly действа ефективно и е траен около 4-5 часа. Повишава сексуалната ви сила и спомага за по-здрава eрекция и забавяне на еаколацията. Значително повишава издръжливостта.

Отдавна е отживелица митът, че сексуалните стимуланти са само за хора с проблеми, напротив, те са за хора, които искат да засвидетелстват внимание към половинката си, подобрявайки половия акт, продължителността му, твърдостта на пениса и други фактори, които ще доведат до много по-пълноценни изживявания, както за мъжете, които ги ползват, така и за техните половинки. Напрегнатото и натовареното ни ежедневие вече масово оказва влияние върху мъжката потентност и това не е проблем, който трябва да се пренебрегва с лека ръка, защото проблемите в леглото водят до проблеми и в другите отношения с половинката ви.

Камагра гелчета е с активно съдържание на силденафил – една от най-старите и първите доказано работещи съставки за лечение на преждевременна еякулация и еректилна дисфункция. Тя е приета от Световната Агенция по Лекарствата, както и от Европейската Агенция по Лекарствата, като безвредна съставка, която при правилна дозировка води до невероятни резултати и не води нито до пристрастяване, нито до намаляване на ефекта с времето. Това ги прави Ваш верен спътник във времето, без да се притеснявате излишно от нищо. Камагра гел или KAMAGRA Oral Jelly /ГЕЛ/ желе е може би най-добрият и наложил се секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. Продуктът е във вид на желе. Напълно безопасен и клинично тестван в лабораторни условия продукт.

Какво представлява Kamagra Oral Jelly – секс стимулант

KAMAGRA Oral Jelly действа ефективно и дава възможност за мощна ерекция около 4-6 часа. Повишава сексуалната ви мощ многократно и спомага за много по-здрава и твърда продължителна eрекция. Значително повишава издръжливостта по време на полов акт. Приема се орално около 30-40 мин. преди секс, не е хормон или афродизиак. След като веднъж е готов за действие на вашия твърд пенис не му остава нищо друго, освен да си свърши добре работата и да остави спокойно лежаща в леглото една напълно задоволена жена и то всеки път. Това е продуктът, който може да спаси положение, което досега сте смятали за неспасяемо. А и да ви направи герой в очите на Вашата партньорка. С него ще е възможно вече не само да повторите веднага, но да изпитате удоволствие и за трети път.

  

                                                                      НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

 

 • Kamagra oral jelly се приема през устата, като хванете едно пакетче, скъсате горния край и го изсипвате в устата.
 • Започва да действа след около 30 минути
 • Продължителност на действие е около 12 часа.

Има ли странични действия камагра, може ли да се употребява с алкохол?

 • Тази разновидност на желе няма странични действия, в много редки случаи може да се наблюдава леко зачервяване. Разбира се трябва да спазвате указанието за употреба и дозата най-вече. Дозата на прием е едно камагра желе на 24 часа. Не привишавайте дозата на прием
 • А може ли да се употребява с алкохол камагра? Камагра може да се употребява с алкохол, но ако желаете да усетите супер ефеkта и приемете едно jelly kamagra oral първо изпийте камагра, а след час може а приемате алкохол или храна.
 • Най-добро и най-бързо действие има камагра, когато се приема на празен стомах, два часа преди това да не сте приемали храна, така секс стимулант започва да се усвоява от организма много по бързо и следователно действието му не закъснява.

 

                                                                          СЪСТАВ:

 

 

Два са хормоните, които се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда и полов контакт – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта в него и Phosphodiesterase Type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията и връща пениса в нормално състояние, след еякулация. КАМАГРА ГЕЛ съдържа съставката силданафил цитрат – най-използваното вещество в секс хапчетата. Силденафилът най-общо казано блокира производството на PDE-5 хормона и така ерекцията става много по-здрава и дълготрайна. Докато е активна КАМАГРА ГЕЛ в тялото, тя задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция много по-дълго време.

Сред съставките на Kamagra Oral Jelly има няколко вещества, имащи синергичен резултат срещу преждевременна еякулация ( бързо свършване ) , достигане и поддържане на ерекцията.

 • L-аргинина подпомага образуването на азотен оксид и синтезирането на белтъчини. Азотният оксид действа разширително на мъжкия член, което води до напълване с кръв и здрава ерекция. Стимулира производството на сперма и  увеличава броя на наличните сперматозоиди. Подобрява тяхната подвижност и увеличава физическата им издръжливост.
 • Йохимбе значително повишава либидото, увеличава честотата на сексуалните контакти и качеството на самата ерекция. Оказва положително въздействие при господа със сексуални смущения физически и психологически произход. Възстановява невромедиаторите и въздейства на рецепторите на кръвоносните съдове. В резултат е на лице по-добра и продължителна ерекция.
 • Женшен от своя страна действа като подсилва ефекта на азотния оксид. Намалява физическата умора и увеличава издръжливостта. Въздейства, също така като адаптоген и премахва състоянията на тревожността. Забавя преждевременната еякулация ( бързото празнене )
 • Трибулус терестрис  е съставка с нехормонален произход с андрогенно действие, които повишава нивото на тостестерона ( мъжки хормон ) с тридесет и три %. Възвръща либидото, подобрява и удължава ерекцията. Дейстава стимулиращо на  сперматогенезата – увеличава броя и подвижността на сперматозоидите. Също така води до анаболен ефект.

 

Какви лекарства взаимодействат с Kamagra ( Гел / Желе ) Oral Jelly?

Няколко лекарства взаимодействат с Kamagra Oral Jelly 100mg секс стимулант и или не трябва да се вземат, докато приемате Камагра желе или само след обсъждане и указания от Вашия лекар:

Лекарства, които причиняват сериозна реакция с този придукт –  всички нитратни медикаменти, като например нитроглицерин за лечение на ангина
Лекарства, които също взаимодействат са циметидин за лечение на язви, антибиотици като еритромицин и рифампицин, итраконазол или кетоконазол (за гъбични инфекции), ритонавир или саквинавир (за борба с HIV)
Лекарствата, които са засегнати от Kamagra Gel: алфа-блокери като доксазозин за високо кръвно налягане.

Kamagra Oral Jelly по-скоро се характеризира като напълно безвредна, но е вероятно да изпитате и някои странични ефекти, като почервяване на части от лицето, леко главоболие, запушване на носа, дразнене на очите и слабо гадене. Тези ефекти са свързани с недостатъчен прием на течности и бързо изчезват след като приемете достатъчно вода и други безалкохолни течности.

Други вероятни, по-слабо изразени резултати от приема са светлочувствителност и нарушено зрение. ЖЕЛЕТО Орал джели е най-разпространеният и харесван сексуален стимулант в страната, но въпретки това, ако изпитате гръдни болки или световъртеж докато правите секс потърсете медицинска помощ.
Оралното желе е възможно да  засили действието на нитратни медиманети и стимуланти известни като попърс.  Те обикновено се използват за лечение на болки в гръдната област. Ако пиете подобни хапчета, НЕ употребявайте Kamagra Gel.  

 

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.