View My Stats

Кре-Алкалин

Kre-Alkalyn е патентована форма на креатин, която е стабилизирана да има рН 12. Това го прави по-стабилен от обикновения креатин, който има рН 6,0. Това означава, че е по-малко вероятно да се разпадне в организма, така че може да се приема в по-малки дози и все пак да бъде ефективен.

За Кре-Алкалин също се казва, че е по-биологичен от обикновения креатин. Това означава, че тялото ви може да го използва по-ефективно, за да подобри силата и производителността си.

Някои проучвания показват, че Kre-Alkalyn може да бъде по-ефективен от обикновения креатин за подобряване на атлетичните показатели. Едно проучване установи, че хората, които приемат Кре-Алкалин в продължение на 10 седмици, имат значително по-голямо увеличение на мускулната маса и сила от тези, които приемат редовен креатин.

Други проучвания обаче установяват, че няма разлика в ефективността на Kre-Alkalyn и редовен креатин. Необходими са повече изследвания, за да се определи дали Kre-Alkalyn е наистина по-ефективен от обикновения креатин.

Като цяло Kre-Alkalyn е обещаваща форма на креатин, която може да бъде по-стабилна и бионалична от обикновения креатин. Необходими са обаче повече изследвания, за да се определи дали тя е наистина по-ефективна за подобряване на атлетичните резултати.

Ето някои от плюсовете и минусите на Kre-Alkalyn:

Плюсове:

  • По-стабилен от обикновения креатин
  • Повече бионаличен от обикновения креатин
  • Може да бъде по-ефективен за подобряване на атлетичните показатели

Минуси:

  • По-скъп от обикновения креатин
  • Не толкова добре изследван, колкото редовения креатин

Ако обмисляте да приемете Kre-Alkalyn, консултирайте се първо с Вашия лекар.

Кре-Алкалин
Производители
Подреди по