View My Stats

L-Карнитин / Base

Базовият L-карнитин е най-простата форма на L-карнитин. Той е чист L-карнитин без никакви други добавки или съставки. Базовият L-карнитин се предлага в различни форми, включително капсули, таблетки, прах и течен разтвор.

Базовият L-карнитин се използва за различни цели, включително:

  • Подобряване на спортните постижения
  • Отслабване
  • Подобряване на сърдечно-съдовата функция
  • Подобряване на когнитивната функция

Ето някои от потенциалните ползи от приема на базов L-карнитин:

Подобряване на спортните постижения

L-карнитинът помага на тялото да изгаря мазнини за енергия. Това може да бъде полезно за спортисти, които се стремят да подобрят своите спортни постижения. L-карнитинът може да помогне на спортистите да получат повече енергия, да подобрят издръжливостта си и да се възстановят по-бързо след тренировка.

Отслабване

L-карнитинът може да помогне на хората да отслабнат, като им помогне да изгарят повече мазнини. L-карнитинът помага на тялото да транспортира мазнините до митохондриите, където те могат да бъдат изгорени за енергия.

Подобряване на сърдечно-съдовата функция

L-карнитинът може да помогне за подобряване на сърдечно-съдовата функция, като помогне за намаляване на холестерола и триглицеридите. L-карнитинът може също да помогне за намаляване на риска от сърдечни заболявания.

Подобряване на когнитивната функция

L-карнитинът може да помогне за подобряване на когнитивната функция, като помогне за защита на мозъчните клетки от увреждане. L-карнитинът може също да помогне за подобряване на паметта и концентрацията.

Сигурността на базовия L-карнитин е добре проучена. Базовият L-карнитин е безопасен за повечето хора, когато се приема в препоръчителните дози. Препоръчителната дневна доза базов L-карнитин е 500-2000 mg.

Ако обмисляте да приемате базов L-карнитин, важно е да говорите с Вашия лекар, за да сте сигурни, че е безопасен за Вас.

L-Карнитин / Base
Производители
Подреди по