ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

L Ornitine HCL

 • Производител: MYPROTEIN

Орнитин алфа-кетоглутарат (ОКГ) е вещество, изградено от молекулите на две аминокиселини - орнитин и глутамин.

 • Подобравя както белтъчният синтез, така и заздравяването на мускулите
 • Подобрява азотната задръжка в мускулната тъкан
 • Играе роля при производството на инсулин
 • Намалява катоболизма на мускулния протеин
 • Подпомага за по-лесното мускулно изграждане
 • За екстремен мускулен растеж и сила
 • Увеличава мускулната маса и силата 
 • Ускорява енергийния метаболизъм 
 • Ускорява възстановяването 
 • Стимулира имунната система 

OAKG (Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах)  повишава издръжливостта, енергията и чистата мускулна маса, като същевременно забавя умората и натрупването на нежеланите мазнини. Тази формула е предназначена за сериозни спортисти.

Орнитин Алфа- Кетоглутарат е хранителна добавка, разработена за да помогне за подобряване на спортните постижения на спортисти и атлети. Много културисти и хора занимаващи се усилено със спорт са постигнали изключително благоприятни подобрения, в намаляване на времето, за възстановяване след операция или нараняване. Тялото използва аминокиселините за изграждане на протеини, а някои хора го използват и като лекарство. Ние от БиоМол предлагаме най-добрата цена за Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах от Myprotein.
В действителност L-орнитинът е два пъти по-силен от L-аргинина. Той  има по-голямо въздействие върху обмяната на мазнините и води до съществено спадане на нивото на мастните запаси в организма. Приема на тази аминокиселина може да повиши способността на организма да устоява на болести и инфекции. L-орнитинът може да бъде полезен и при лечение на остеопороза, тъй като предпазва костите от изтъняване. Аминокиселините, които изграждат мускула са известни със способността си да увеличават задържането на азот. Също така той засилва детоксикацията на амоняка, която е отровна за живите клетки и допринася за засилване на яернодробните функции и се използват като лекарство при чернодробни заболявания.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ОРНИТИН АЛФА-КЕТОГЛУТАРАТ ОТ MYPROTEIN?

Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах  може да подобри добрата организация на спортистите, помага да се ускори времето за възстановяване и може да повиши издръжливостта.
L- Орнитинът играе много важна роля в организма на човека, тъй като е един от продуктите на аргиназата на L-аргинин. Често Орнитин Алфа-Кетоглутарат се използва повторно от организма и действа като катализатор в процесите на превръщането на амония в уреята. Освен че играе важна роля при "цикъла на уреята", той се използва и при биосинтеза на аргинин, както и в метаболитните процеси. Орнитин Алфа не е аминокиселина кодирана в ДНК на човек и не е свързан със синтезирането на протеин.
Медицински изследвания показват, че Орнитин Алфа-Кетоглутарат в комбинация с Аргинин на изгодна цена от Myprotein може да повиши нивото на анаболните хормони при човека , това са инсулин и растежен хормон. При определени условия е установено, че производният на орнитин алфа- кетоглутарат има анаболно действие. Също така са се установили и няколко други полезни ефекта при приема на орнитин, като подобряване на апетита и повишаване на мускулната маса. Освен функциите си да спира отделянето на кортизол, Орнитин Алфа- Кетоглутарат под формата на прах придава анаболичен ефект във връзка с процесите на строеж на нови мускулни влакна в човешкия организъм. Това свойство се дължи на разпадането си на орнитин и глутамин в храносмилателната система, клетките и кръвния поток.

Ние от БиоМол предлагаме най-добрата цена за Орнитин Алфа-Кетоглутарат на прах от Myprotein.          

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 Добавете предпочитаното количество вода във вашия шейкър. Добавете 3гр OAKG , разбъркайте и консумирайте. Приемайте 1-3 пъти дневно.daily.

47,99 BGN
Базова цена:47,99 BGN
Подобни продукти