View My Stats

Levitra Generic ( Vardenafil )

Секс стимулант Левитра включва в състава си лекарственото вещество  Vardenafil.

Levitra е лекарствен препарат, предназначен за лечение на еректилна дисфункция при мъже. Еректилната дисфункция е медицинското наименование на състояние, което е свързано със затруднена ерекция – трудно получаване на ерекция и невъзможност са се запази силна ерекция. На народен език, Левитра се употребява при състояния, които разговорно се наричат: не ми става.
За трудностите при ерекция
Поне 10% от мъже изпитват понякога трудности при получаване и поддържане на ерекция. Причините за тези смущения в ерекцията могат да се дължат както на физически нарушения или психологически фактори. Най-често до хронично състояние на невъзмжност за пълноценно осъществяване на полов акт се стига след комбинация от физически и психически фактори. Без значение на причината физическото проявление на еректилна дисфункия се обяснява така: промените в мускулите и кръвоносните съдове на мъжкия полов орган означават недостатъчно кръв в пениса, необходима за получаване и поддържане на ерекция.

Как действа Levitra
По време на сексуална възбуда в мъжкото тяло се произвеждат два хормона – Cyclic GMP и phosphodiesterase type 5 (PDE-5). Първият хормон - Cyclic GMP отговаря за това мускула в артериалната стена на пениса да увеличи нивото на кръвта. Втория хормон- Phosphodiesterase type 5 (PDE-5) e този, който намалява ерекцията.
За да се стигне до ерекция, както е ясно е необходимо възбуждане и сексуално стимулиране. От тук казаното, следва да се има предвид, че Levitra на Bayer увеличава продължителността ерекция и забавя еякулацията, след като вече е настъпила ерекция в резултат на сексуална възбуда и сексуално стимулиране.
Левитра се поглъща 25 до 60 минути преди полов акт.

Съчетанието между лекарства и Levitra може да повлияе сериозно на кръвното налягане.

Консултирайте се с Вашия лекар преди прием на Levitra  в следните случаи:
• Ако страдате от сърдечно-съдово заболяване. Правенето на секс може да е рисковано за вас.
• Ако имате сърдечна аритмия или друго вродено сърдечно заболяване, което е увредило вашата електрокардиограма.
• Ако страдате от физическо състояние, което е засегнало формата на пениса. Такива състояния са ангулация, болест на Пейрони и кавернозна фиброза.
• Ако имате заболяване, което причинява ерекция, която не може да отзвучи - приапизъм, включително мултиплен миелом и левкемия или сърповидно-клетъчна анемия,.
• Ако имате язва на стомаха или пептична язва.
• Ако имате хемофилия или други нарушения в кръвосъсирването.
• Ако използвате други лекарства за лечение на трудности при ерекция и секс стимуланти.
• Ако сте имали не-артеритна предна исхемична оптична невропатия (НПНОН), която причинява внезапна загуба на зрение или слепота в едното или двете очи.
При наличие на което и да е от тези състояния и оплаквания трябва задължително да се консултирате с Вашия лекар преди да вземате Levitra.

Консумация на храна и напитки с Levitra
• Levitra  се приема с или без храна . Поглъщането на Левитра заедно с обилна храна и или храна, богата на мазнини може да отложи началото на ефкета от прием на Левитра.
• Когато приемате Levitra не пийте сок от грейпфрут. Възможно е сокът от грейпфрут да повлияе на обичайния ефект на лекарството.
• Алкохолните напитки по принцип затрудняват получаването на и задържането на ерекция.
Шофиране и работа с машини
Levitra може да причини световъртеж при някои хора и да засегне зрението. Ако имате световъртеж или промени в зрението след прием на Levitra, не шофирайте и не работете с машини. В случай, че се усетите някой от тези симптоми, и той не отшимява задължително се свържете с Вашия лекар.
Levitra е лекарствен продукт предназначен за мъже над 18-годишна възраст. Секс стимулант Левитра не е предназначен за употреба от жени, деца и мъже под 18-годишна възраст.

Други лекарства и Levitra
Уведомете Вашия лекар за всяко лекарство, което вземате, или сте вземали – дори лекарства, които тези, купени без рецепта, включително като билки и витамини.
Levitra обикновено е съвместима с лекарствата. Но съществуват комбинации, които могат да причинят проблеми, специално:
• Лекарства, които освобождават азотен окис като амил нитрит. Нитрати, лекарства за стенокардия (гръдна жаба). Комбинирани с Levitra, те повлияват сериозно кръвно налягане. Консултирайте се с Вашия лекар преди да вземете Levitra.
• Лекарства за лечение на аритмия - прокаинамид, амиодарон, хинидин или соталол.
• Ритонавир или инданавир, лекарства за лечение на СПИН.
• Лекарства срещу гъбички - Кетоконазол или Итраконазол,.
• Еритромицин антибиотик.
• Алфа блокери, вид лекарства, използвани за лечение на високо кръвно налягане и доброкачествена простатна хиперплазия.
Ако в скоро време сте приемал което и да е от тези лекарства, моля уведомете Вашия лекар.

 

Производители
Подреди по