ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

ANABOLIC HYPER GAINZ 250G

 • Производител: MATRIX NUTRITION

Какво е Matrix Anabolic Hyper Gainz?

Anabolic Hyper Gainz представлява следващата стъпка в технологията за подобряване на физиката, като комбинира множество съставки за изграждане на мускулна маса в една ултра концентрирана формула. Този мощен anabolic hiper gainz за изграждане на мускулна маса задейства растежа на тъканите чрез три специфични пътя, формула на:

 • Hyper Mass formula:

Бета-Екдистерон работи чрез увеличаване на задържането на азот и повишаване синтеза на белтъци (това ще рече, че вие ще трябва да увеличите дневния си прием на протеин, докато използвате този продукт).Екдистерон повишава силата и издръжливостта. Тъй като увеличава задържането на азот,ще стимулира растежа на мускулите. Подаване на по-голямо количество на кислород,означава по-добро достигане на хранителните вещества до мускулите, подобряване на протеиновия синтез и увеличаване растежа на мускулната маса.

Креатин е аминокиселина, която се състои от три свързани аминокиселини - аргинин, глицин и метионин. Той е един от основните суплементи в културизма. Основната му функция е увеличаване на силата, което води до повишаване на мускулната маса и издръжливост.Креатина снабдява клетките с енергия, като по този начин увеличава работоспособността. 

 HMB e съкращение от хидрокси-метилбутират и представлява метаболит на левцина,която е  една от незаменимите аминокиселини на организма .Счита се ,че НМВ играе важна роля в регулирането на протеина и неговото разпределение в организма.Хидроксиметилбутиратът е органична киселина, образуваща се в тялото при разграждането на незаменимата аминокиселина левцин, която е една от една от трите с разклонена верига (BCAA). Левцинът е една от белтъчините изграждаща мускулната тъкан и се намира в най-голямо количество в нея. По време на тренировки се получават микроразкъсвания в мускулите и левцинът се превръща в хидроксиметилбутират.

Карнитин L-карнитинът е много подобен на несъществените амино киселини (карнитин). Той изпълнява някои подобни функции, като превръща преработената храна в енергия. L-карнитинът е аминокиселина, която човешкото тяло произвежда. За да бъдем максимално точни, трябва да изясним, че това е витаминоподобна киселина. L-карнитинът се синтезира в тялото от аминокиселините лизин и метионин.L-карнитинът е много популярна добавка, която насърчава растежа и развитието . Също така тя се използвани за изгаряне на мазнини, увеличаване на енергията и подобряване на устойчивостта към мускулната умора . L-карнитин също помага за изграждане на мускули.Използва се при диетите, тъй като тя намалява чувството на глад и слабост.

 • BCAA И EAA MYRIAD 

Тази формула съдържа жизненоважни градивни елементи на човешкия скелетен мускул, като гарантира, че всяка повредена тъкан има всички хранителни вещества, необходими за възстановяване и регенериране, създавайки оптимална платформа за мускулна адаптация. 

валин e eceнциaлнa aминoĸиceлинa, ĸoятo e нeoбxoдимa зa мeтaбoлизмa нa мycĸyлитe,зa възcтaнoвявaнeтo нa тъĸaнитe и пoддъpжaнeтo нa нopмaлния aзoтeн бaлaнc в opгaнизмa и имa cтимyлиpaщo дeйcтвиe въpxy тялoтo.Повишава физическата издръжливост и е един от основните елементи на възстановяването след тренировъчния процес.Валинът е една от най-важните аминокиселини в производството,поддръжката и възстановяването на мускулната тъкан като има силен синергичен ефект в комбинация с Изолевцин и Левцин.Подпомага възстановяването на тъканите и стимулира растежа на мускулна маса.

лизин L-Лизин е една от деветте незаменими аминокиселини, което човешкото тяло не може да произвежда. Тя осигурява правилния растеж и възстановяването на тъканите, и е от важно значение за синтеза на някои вещества, отговорни за преобразуването на мастните киселини в енергия.Лизинът участва в изграждането на скелетната мускулатура и поддържа нивата на азотен баланс в организма.

левцин  Л- левцин (накратко левцин) е основна аминокиселина,използваща се за изграждане на сила,и е много важна аминокиселина с разклонена верига.Аминокиселините с разклонена верига,стимулират протеиновия синтез в костната мускулатура,а също така подпомагат освобождаването на инсулин,който насърчава постъпването  на аминокиселини в мускулните  клетки.Тези действия потенциално водят до увеличаване на протеиновия синтез,мускулен разтеж и по-голяма сила.Той е усилващ анабол,от решаващо значение  за изграждане на мускулната маса.

 • катализатор за синтез на протеин 

Тази формула включва и нова съставка, създаваща буря в света на бодибилдинга, Фенилаланин. Този колосал на аминокиселина е от съществено значение за синтеза или протеина, като поддържа регенерацията и адаптацията на скелетния мускул. Тази смес съдържа също D-аспарагинова киселина и L-глутамин.

Фенилаланин е незаменима алфа-аминокиселина – една от основните аминокиселини, които изграждат протеините и прекурсор на аминокиселината тирозин. L-Фенилаланин подпомага изграждането на здраво и силно тяло, като участва в състава на мускулите, сухожилията, жлезите и органите. Той също така подпомага възстановяването на мускулната тъкан след травми или претоварвания, намалява апетита и нуждата от сън, повишава сексуалността и облекчава депресията. L-Фенилаланинът има допълнителен положителен ефект върху мозъчната дейност и паметта.

 D-аспарагинова киселина (DAA) DAA е изключително важен фактор за производството на тестостерон в мъжкия организъм. В спортните среди е добре известно,че повече тестостерон e равнозначно повече мускули, повече сила,повече издръжливост и като цяло – повече от всичко.Насърчава възстановяването и има потенциал да ускори горенето на мазнините. Д-аспарагиновата киселина действа стимулиращо върху настроението и либидото при мъжете, което се дължи на увеличените нива на тестостерона, а и на понижаването на стресовия хормон кортизол.

L-глутамин 

е аминокиселина, основен елемент на протеина. При нормални обстоятелства, тялото ви произвежда достатъчно l glutamine, за да поддържа телесните функции. Но, ако тялото ви е под стрес - от травма или тежки тренировки, това изисква, добавяне на повече glutamin към диетата Ви. Глутамина е наличен в много растителни и животински храни, но при стресови състояние е най-добре да си го набавяте като хранителна добавка.

Глутамин е основна аминокиселина, и е с най-високо съдържание в организма.Съхранява се предимно в мускулите и белите дробове. Тъй като тялото ви може да синтезира свой собствен glutamin, се смята за не-есенциална аминокиселина.Глутамина помага за премахване на амоняк,отпадъчен продукт от тялото Ви и поддържа имунната система,възстановяването на тъканите, мозъчната функция и храносмилането.Глутаминът е аминокиселината, която се съдържа в най-големи количества в скелетните мускули и която се изхвърля в огромни количества по време на усилени физически натоварвания. Отделянето на глутамин от мускулната тъкан повишава имунната система.Той също така подобрява и функцията на стомашно-чревния тракт, повишава производството на гликоген и освен това, засилва отделянето на амоняка чрез бъбреците.Възстановяването на нивата на глутамин в тялото помага за бързо възстановяване на мускулната тъкан. Глутаминът стимулира усвояването на хранителни вещества, регулира протеиновия синтез и подсилва имунната система. 

Anabolic Hyper Gainz е създаден да подпомага ускоряването на мускулния разтеж и силата. Тази добавка може да бъде идеален придружител към високопротеинова диета.

 

 •  Експлозивен мускулен растеж
 •   Повишен протеинов синтез в мускулите
 •   Повече сила и еластичност на мускулите
 •   Увеличение на запасите от гликоген в мускулите
 •   Понижаване времето за възстановяване
 •   Стимулиране на метаболизма и повишено изгаряне на мазнини

 

 • Hyper Mass Formula -  съдържа разрушаващата съставка бета-екдистерон, за която е доказано, че драстично увеличава  телесната маса .Тази формула е допълнително подобрена с добавките на изпитани мускулни усилващи съставки като карнитин, креатин и HMB.
 • Протеин синтез катализатор - Тази формула включва и нова съставка,създаваща буря в света на бодибилдинга, фенилаланин . Този колосал на аминокиселина е от съществено значение за синтеза или протеина, като поддържа регенерацията и адаптацията на скелетния мускул.Тази смес съдържа също D-аспарагинова киселина и L-глутамин.
 • BCAA & EAA Myriad - Тази формула съдържа жизненоважните градивни елементи на човешкия скелетен мускул, като гарантира, че всяка повредена тъкан има всички хранителни вещества, необходими за възстановяване и регенериране, създавайки оптимална платформа за мускулна адаптация.

 

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Контейнер Размер: 250 гр
Дозировка: 7,5 грама
Дози в опаковка: 33

Смесете една лъжичка със 150-250мл студена вода или сок. Използвайте 1 порция на ден. 
преди тренировка,по време на тренировка или след тренировка.В почивен ден по всяко време.
 
 
 
СЪСТАВ:
 
 формула на хипер маса - (креатин монохидрат, HMB, карнитин, бета-екдистерон), формула на протеин катализатор - (D-аспарагинова киселина, L-глутамин, фенилаланин), BCAA & EAA Myriad - (левцин, лизин, валин), ароматизатор, Естествено оцветяване, подсладител: Сукралоза.
 
 
 

Активна съставка

На порция (7,5 г)

Формула на хипер маса (mg)

3150

Креатин монохидрат (mg)

 

HMB (mg)

 

Карнитин (mg)

 

Бета-Екдистерон (mg)

 

Формула на протеин катализатор (mg)

2050

D-аспарагинова киселина (mg)

 

L-глутамин (mg)

 

Фенилаланин (mg)

 

BCAA & EAA Myriad (mg)

2050

Левцин (mg)

 

Лизин (mg)

 

Валин (mg)

 
 
65,90 BGN
Базова цена:65,90 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти