ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ виж продукти

Matrix Amino Energy

  • Производител: MATRIX NUTRITION

Какво е Amino Energy?

Matrix Amino Energy е изключително мощен, многофункционален амино продукт. Той комбинира 9 аминокиселини и е идеален за увеличаване на консумацията на амино на различни етапи от деня.

Ползи от приема на  Amino Energy?

В състава на  Amino Energy е включен Бета Аланин и хистидин който в комбинация образуват съединението  Карнозин.

Бета Аланин е неесенциална аминокиселина, която в комбинация с Л-Хистидин стимулира увеличаването на Карнозин в мускулите. Бета Аланинът е изключително подходящ за активно спортуващи, които се нуждаят от повече издръжливост и в същото време искат да забавят усещането за умора в мускулите.

В тялото, бета-аланинара се комбинира с друга амино киселина, хистидин, за да се образува дипептид (две аминокиселини, свързани заедно), известна като карнозин, и компонент от витамин В3. Изследванията показват, че мускулите с по-високи нива на карнозин могат да генерират по-големи силови контракции за по-дълъг период от време, в резултат на което се усеща повече сила, издръжливост и мускулна маса.Карнозина е това, което бета-аланина формира в мускулните клетки, когато се комбинира с хистидин. Тогава защо повечето добавки използват бета-аланин и не карнозин? Защото, когато консумирате карнозин, той се разгражда в храносмилателния тракт на бета-аланин и хистидин. Въпреки това, някои добавки дават карнозин. Карнозин и бета-аланин, и двете са ефективни за повишаване на сила, мощ и размер на мускулите. В едно проучване, участниците, приемащи бета-аланин с креатин придобиват повече мускули и загубват повече мазнини, отколкото пациентите, приемали само креатин.

Предимства:
Приема на Бета Аланин ще помогне за увеличаване производството на Карнозин. От своя страна увеличената концентрация на Карнозин повишава издръжливостта на мускулите. Забавя усещането за умора в мускулите, като ефективно намалява натрупването на млечна киселина по време на тренировка.

 

  • Повишава значително силата
  • Увеличава мускулната работоспособност
  • Забавя усещането за умора
  • Подобрява спортните постижения
  • Увеличава издръжливостта
  • 4000 мг аминокиселини

  

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1 мерителна лъжицка  разтворена в 200- 300 мл вода.20 - 30 мин преди тренировка или след тренировка. 

Размер на порция 10гр.
Порции в контейнер 25

СЪСТАВ:

 

съставна част На 100гр
BCAA 2: 1: 1 1250 mg
Бета-аланин 750mg
L-глутамин 500mg
L-тирозин 500mg
L-аргинин 500mg
L-лизин 250mg
Хистидин 250mg
кофеин 95 mg
Екстракт от зелен чай 100 mg
Витамин С 30 mg

Други съставки
Овкусител, лимонена киселина, ябълчена киселина, подсладител: сукралоза, оцветяване.

Този продукт не е предназначен за, лекуване или предотвратяване на болест.Състава на съдържанието на този етикет, не означава, че този продукт има някакви лекарствени свойства или употреба. Стойностите могат да варират леко в зависимост от  вкуса.

Matrix_Amino_Energy_-_my_fitnesslife_2.jpg
55,20 BGN
Базова цена:55,20 BGN
Доставка ЕКОНТ
Доставка ЕКОНТ

Доставката се извършва за приблизителен период от 20 работни дни.Продуктите не се съхраняват на склад с което се гарантира тяхното качество и срок на годност.  

Подобни продукти