View My Stats

Maximum sexual

9,50 BGN
  • Производител: BKFC
+ -
Купи
Моля, изберете:

Maximum Sexual / Максимум Секшуал - Сексуален стимулант за мъже и жени

Природен стимулант за мъже и жени. 

Maximum Sexual за мъже се използва за максимално повишаване на мъжката сексуалност, силата и продължителността на ерекцията.

Максимум Секшуъл е революционнен сексуален стимулант. Той не е лекарство и се отпуска без рецепта. Съдържа известни билкови стимуланти.
 
Максимум Секшуъл силно подобрява половата потентност чрез увеличаване на кръвотока към половите органи. Същевременно продуктът значително повишава сексуалното желание! Второто драстично го отличава от известните медикаменти за въздействие върху потентността и лечението на проблемите с ерекцията (еректилната дисфункция).
 
Максимум Секшуъл има уникален и много добре балансиран състав. Освен билките, добре известни още от древността със способността си да стимулират ерекцията, продуктът съдържа и екстракт от специален чай – източник на естествени витамини и минерали, които комбинирани с гинко билоба и женшен дават допълнителна енергия на организма и силно стимулират сексуалните му възможности.

Максимум  Секшуъл Ви позволява да се насладите на сексуалния си живот в най-пълна степен повишава желанието, съчетано със силно повишени възможности!

Максимум Секшуъл и неговата употреба могат удобно да се съчетаят със сигурно най-приятната и романтична част от начина Ви на живот. Единственото изискване е прием на 1 до 2 таблетки на гладно един час преди полова активност с една или две чаши вода. Независимо, че не е лекарство, не се налага ежедневно приложение, както е при повечето подобни билкови продукти! Това е голямо удобство и несъмнено доказва ефикасността му.   

Максимум Секшуъл не е предназначен за диагностика, лечение или профилактика на болести. Да не се употребява от непълнолетни.

Maximum Sexual - основно съставки:

Екстракт от китайски женшен: подобрява енергийните нива и подмладява организма.
Гама амино маслена киселина/ГАБА: увеличава нивото на допамин, засилвайки чувствителността по време на оргазъм. 
Книдиум мониер: увеличава освобождаването на азотен оксид и едновременно потиска PDE-5, което води до удължаване на силата и продължителността на ерекцията. 
Екстракт от листа на Епимедиум: регулира високите нива на кортизола, нормализирайки тестостероновите нива в организма. Съставка, значително увеличаваща кръвната циркулация към пениса. Увеличава сексуалното желание. 
Л-Аргинин: есенциална аминокиселина, увеличаваща естествения синтез на азотен оксид. Действа съдоразширяващо, което води до силна и по-устойчива ерекция. 
Екстракт от Гинко Билоба: подобрява кръвотока чрез разширяване на кръвоносните съдове. Увеличава продължителността на ерекцията и увеличава сексуалното желание 
Екстракт от корен от Дахуриан Ангелика: разширява кръвоносните съдове и има положително действие и върху психическото състояние. 
Екстракт от корен от Даншен: подобрява енергийните нива и сексуалната мощ, както и циркулацията в организма.
Екстракт от специален китайски зелен чай: богат е на различни витамини и микроелементи, които поддържат организма в максимална кондиция, подсилвайки ефекта и на останалите съставки.

 

Maximum Sexual за жени - основни съставки

Maximum Sexual / Максимум Секшуал - Сексуален стимулант за жени

Природен стимулант за жени. Природна виагра за жени.

Максимум Секшуъл е революционнен сексуален стимулант. Той не е лекарство и се отпуска без рецепта. Създаден е от 100% природни съставки.

Максимум Секшуъл не е само сексуален стимулант, но също така и източник на енергия за организма.

Максимум Секшуъл много силно увеличава чувствеността и сексуалното желание по време на оргазъм.

Максимум Секшуъл за жени стимулира отделянето на окситоцин в женския организъм. Той повлиява силата и продължителността на оргазма при жените и способства за евентуалното предизвикване на множествен оргазъм. 

Максимум Секшуъл за жени съдейства за облекчаване на менструалните болки, регулирането на цикъла и отслабването на симптомите на менопауза.

Максимум  Секшуъл Ви позволява да се насладите на сексуалния си живот в най-пълна степен повишава желанието, съчетано със силно повишени възможности!

Максимум Секшуъл и неговата употреба могат удобно да се съчетаят със сигурно най-приятната и романтична част от начина Ви на живот. Единственото изискване е прием на 1 до 2 таблетки на гладно един час преди полова активност с една или две чаши вода. Независимо, че не е лекарство, не се налага ежедневно приложение, както е при повечето подобни билкови продукти! Това е голямо удобство и несъмнено доказва ефикасността му.   

Максимум Секшуъл не е предназначен за диагностика, лечение или профилактика на болести. Да не се употребява от непълнолетни.

Корен от Даншен: блокира ензим в тялото, като позволява на кръвта да остане в клитора.

Книдиум мониер: блокира разлагането на освободения азотен оксид, като по този начин позволява по-продължително и плавно отпускане на мускулите, което на свой ред позволява клиторът да остане изпълнен с кръв.

Л-Аргинин: стимулира отделянето на азотен оксид, което води до отпускането на гладките мускулни клетки. Това позволява на клитора да подслони първоначалния приток на кръв при стимулация.

Екстракт от Гинко Билоба: има ясни доказателства, че сексуалната реакция при жените е тясно свързана не само с физическото, но и с умственото и психическото състояние. Клиничните тестове показват, че тази комбинация повишава желанието, увеличава силата и продължителността на оргазма и ускорява множествения оргазъм.

Екстракт от Агератум: предизвиква освобождаването на окситоцин. Окситоцинът контролира микроциркулацията на тялото и мозъка. Той се освобождава по естествен път по време на интензивен сексуален контакт, като процесът е най-силен по време на оргазъм. Според изследвания, когато окситоцинът навлезе в тялото, то отговаря с допълнителното му освобождаване. Доказано е, че това води до силен и пълноценен оргазъм, както и до множествен оргазъм.

Мукуна пруриенс: стимулира освобождаването на допамин и норепинефрин – двата основни невромедиатори (химически посредници), които въздействат на сексуалното желание и либидото. Това активизира хипоталамуса сексуалният център на мозъка).

Икариин-50: активният елемент в чистия Епимедиум изключително много увеличава либидото и сексуалното желание.

Корен Дахуриан Ангелика: използва се в императорската формула на древен Китай за увеличаване на либидото и сексуалната енергия.

 

Начин на употреба - Maximum Sexual:

За постигане на максимален ефект продуктът трябва да се приеме с 1 до 2 чаши вода на гладно. Добре е да почакате поне час след прием на Maximum Sexual Stimulant преди да се храните.

В зависимост от метаболизма и възрастта на индивида, ефект може да се наблюдава до 72 часа след употреба.

Съдържание в 1 табл. - Maximum Sexual:

Габа  49,5 мг
Екстракт от Cnidum monieri 35,0 мг
Екстракт от Epimedium  134,0 мг
L-Аргинин  89.0 мг
Екстракт от Ginko Biloba  25,0 мг
Корен от Angelica Dahurian  25,0 мг
Корен от Даншен  25,0 мг
Екстракт от Panax 25.0 мг
Екстракт Thea Sinensis  29.5 мг
Екстракт от Sugaria Sinemorium 63,0 мг
Помощни вещества: хидротагилролилметил целулоза, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, скорбяла, декстроза, оцветител

Внимание: 

Не трябва да се прекалява с количеството алкохол, защото той е известен с отрицателния си ефект върху половата потентност при  употреба във високи концентрации. Няма известни странични ефекти. Не се препоръчва надвишаването на дневната доза. При необходимост може да се консултирате с Вашия лекар. 

Препоръчваната за прием дневна доза от продукта

до 2 таблетки дневно, периодично /не се налага ежедневна употреба/

Хранителна добавка

Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансирано хранене. Продуктът трябва да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да не се употребява от: Лица под 18 годишна възраст. Бременни и кърмачки. Лицата с тежки  остри и хронични сърдечно-съдови заболявания. Пациенти  с тежки форми на артериална хипертония. За лицата с други сериозни заболявания, които са на активно лечение и употребяват лекарства, отпускани с рецепта   е препоръчително да се консултират с личния си лекар преди да пристъпят към употреба. Опасенията са свързани не толкова със състава на продукта, колкото с начина на живот, който предполага употребата на такъв продукт.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Cъxpaнявaйтe нa мяcтo, нeдocтъпнo зa дeцa! 

Koнcyлтиpaйтe ce c Baшия лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвa или имaтe зaбoлявaнe.

 Нe нocим oтгoвopнocт зa нecъoтвeтcтвиe в oчaĸвaниятa нa пoтpeбитeля зa вĸyc, цвят и ĸoнcиcтeнция нa xpaнитeлнaтa дoбaвĸa.

Πpoизвoдитeлитe нeпpeĸъcнaтo пpoмeнят cпeцифиĸaциитe нa пpoдyĸтитe. Maĸap дa ce oпитвaмe дa пoддъpжaмe aĸтyaлни oпиcaниятa нa пpoдyĸтитe, тe нe oтpaзявaт нeпpeмeннo нaй-нoвaтa инфopмaция, пpeдocтaвeнa oт пpoизвoдитeля. Hиe нe нocим oтгoвopнocт зa нeпpaвилни или ocтapeли oпиcaния нa пpoдyĸти и/или изoбpaжeния. 
Bъзмoжнo e дa имa гpeшĸи в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтитe или в oтбeлязaния cpoĸ нa гoднocт, ĸaĸтo и дa имa paзминaвaния мeждy изoбpaжeниeтo нa пpoдyĸтa в caйтa и peaлния пpoдyĸт.  Зa пoдoбни cлyчaи, нe нocим oтгoвopнocт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Дocтaвĸaтa ce зaплaщa дoпълнитeлнo oт ĸyпyвaчa.

Paбoтим c ĸypиepcĸи фиpми CΠИДИ и EKOHT EKCΠPEC,

SPEEDY        ECONT

 

 

ĸaтo дocтaвĸaтa ce извъpшвa дo oфиc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa или дo вaш aдpec.

 


Toчнaтa cyмa нa дocтaвĸa мoжe дa видитe cлeд ĸaтo дoбaвитe жeлaнитe oт вac пpoдyĸти в ĸoшницaтa и пocoчитe дaннитe cи зa дocтaвĸa. 
Дocтaвĸaтa ce изчиcлявa aвтoмaтичнo чpeз мoдyлa нa cъoтвeния ĸypиep в ĸoшницaтa. 

БEЗΠЛATHA ДOCTABKA пpeдлaгaмe зa пopъчĸи нaд 160.00лв дo oфиc нa CΠИДИ и ЕКОНТ
Bcичĸи пopъчĸи пoд 160.00лв зaплaщaт дocтaвĸa.

BHИMAHИE: в cлyчaй, чe няĸoй oт мoдyлитe изчиcли дocтaвĸa 0.00лв зa пopъчĸa нa cтoйнocт пoд 160.00лв. oзнaчaвa, чe нaй-вepoятнo мoдyлa в мoмeнтa HE paбoти пpaвилнo. B тeзи cлyчaи дocтaвĸaтa щe бъдe изчиcлeнa oтдeлнo, a виe щe бъдeтe yвeдoмeни oт нaш cлyжитeл зa cyмaтa пo дocтaвĸaтa.