View My Stats
КАТЕГОРИИ

КАТЕГОРИИ

виж продукти
Производители
Цена
 BGN
 BGN

Микронизиран креатин / Creapure®

Микронизираният креатин (Micronized Creatine)

Микронизираният креатин (Micronized Creatine) е форма на креатин, която е преработена, за да има по-малки частици. Това прави по-лесно усвояването на креатина от тялото. Микронизираният креатин е по-ефективен от стандартния креатин, защото се усвоява по-бързо и напълно.

Ето някои от предимствата на приемането на микронизиран креатин:

 • По-висока усвояемост: Микронизираният креатин се усвоява по-лесно и напълно от организма, отколкото стандартния креатин. Това означава, че можете да постигнете същите резултати с по-малко креатин.
 • По-малко странични ефекти: Микронизираният креатин е по-малко вероятно да причини странични ефекти като подуване на ръцете и краката.
 • По-добра разтворимост: Микронизираният креатин се разтваря по-добре във вода, което го прави по-лесно да се консумира.
 • По-ефективен: Микронизираният креатин е по-ефективен от стандартния креатин при увеличаване на мускулната маса и силата.

Микронизираният креатин е добър избор за спортисти, които търсят да подобрят своите резултати. Той е безопасен и ефективен, и може да се приема от повечето хора.

Ето някои съвети за приемане на микронизиран креатин:

 • Приемайте микронизиран креатин с висококалорична напитка, като сок или мляко. Това ще помогне за подобряването на усвояването на креатина.
 • Пийте достатъчно течности, когато приемате микронизиран креатин. Това ще помогне за предотвратяването на задържане на вода.
 • Приемайте микронизиран креатин според указанията на производителя. Обикновено се препоръчва да се приема по 5 грама.
 • Ако имате някакви здравословни проблеми, консултирайте се с лекар, преди да започнете да приемате микронизиран креатин.

Микронизираният креатин е ефективен и безопасен начин за подобряване на резултатите от тренировките. Ако търсите начин да повишите мускулната си маса и сила, микронизираният креатин може да бъде добро решение за вас.

Микронизираният креатин Creapure

Микронизираният креатин Creapure е вид креатин монохидрат, който е най-чистата и висококачествена форма на креатин, която се предлага на пазара. Той се произвежда чрез специален процес, който премахва всички примеси, оставяйки само чист креатин монохидрат.

Микронизираният креатин Creapure се усвоява много по-бързо и лесно от стандартния креатин монохидрат. Това се дължи на факта, че частиците му са много малки, което им позволява да се усвояват по-бързо от стомаха и червата.

Микронизираният креатин Creapure е научно доказано, че е ефективен за подобряване на спортните постижения. Той може да помогне за увеличаване на мускулната маса, силата и издражливостта, както и за намаляване на мускулната умора.

Микронизираният креатин Creapure е безопасен за повечето хора, когато се приема според указанията. Възможните странични ефекти са леки и включват задържане на вода, диария и стомашно-чревни проблеми.

Ето някои от предимствата на микронизирания креатин Creapure:

 • Най-чистата и висококачествена форма на креатин, която се предлага на пазара
 • Усвоява се много по-бързо и лесно от стандартния креатин монохидрат
 • Научно доказано, че е ефективен за подобряване на спортните постижения
 • Безопасен за повечето хора, когато се приема според указанията

Ако търсите най-добрия креатин, който можете да си купите, микронизираният креатин Creapure е най-добрият вариант.

Филтри
Дата (ново към старо)
Swedish Supplements Creatine Creapure

Swedish Supplements Creatine Creapure Swedish Supplements Creatine Creapure е хранителна добавка,

CREA EXTREME TANK

CREA EXTREME TANK от Beverly Nutrition е формула, направена със 100% чист креатин микронизиран монох

AllMax Nutrition Creatine CreaSyn

AllMax Nutrition Creatine CreaSyn AllMax Nutrition Creatine CreaSyn е хранителна добавка, която съд

MyProtein Creapure Creatine Monohydrate

MyProtein Creapure Creatine Monohydrate е висококачествена креатинна добавка, която се произвежда от