View My Stats
  • Производител: MYPROTEIN

L- Lysine

50,99 BGN
+ -

L-Лизин е есенциална аминокиселина. Това означава , че човешкото тяло не я произвежда и е необходимо да се набави от други източници.

Kaтo cтpyĸтypooпpeдeлящa чacт oт пpoтeинa L-Лизинa пoдпoмaгa тялoтo в pacтeжa. Cъщo тaĸa блaгoдapeниe нa L-Лизинa тялoтo ни пpoизвeждa ĸapнитин – cyбcтaнция, ĸoятo пpeвpъщa мacтнитe ĸиceлини в eнepгия

L-Лизинът ще увеличи дневния ви прием на незаменими аминокиселини, добавете 1гр. на ден към вашата диета.

  • 100% L-Лизин
  • Есенциална аминокиселина
  • Препоръчана дневна доза - 1 гр.

                                                                Начин на употреба

Добавете желаното от вас количество вода или сок в шейкъра ви. Добавете 1гр. разбъркайте и консумирайте.Използвайте веднъж на ден на празен стомах.

Ние препоръчваме за всички дози да се използва точен уред за измерване.Мерителните лъжици на Myprotein са само приблизителни и не са заместител на използването на стандартни мерителни съдове.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Да се съхранява на сухо място. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца.

 

                                                                  Хранителна информация

Размер на сервиране - 1/6 ч.л. (1 г)

ДОЗИ - 250 (250g), 500 (500g)

Хранителна информация

  За 100g
L лизин     1 g

 

Хранителната информация се основава на неароматизираната версия, когато при избора на алтернативен вкус хранителните стойности могат да варират.